گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

امارات به دنبال صادرات نفت از خاک عربستان به اسرائیل

یک روزنامه عبری‌زبان از گفت و‌گوهای میان امارات و رژیم صهیونیستی برای صادرات نفت از طریق خاک عربستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه «گلوبز» رژیم صهیونیستی نوشت که مسئولان این رژیم گفت‌و‌گوهایی با طرف اماراتی برای خرید نفت از طریق یک خط لوله انجام داده‌اند.

به نوشته وبگاه روسیا الیوم، این روزنامه اقتصادی اسرائیلی، در ادامه نوشت که این خط لوله با عبور از خاک عربستان وارد دریای سرخ شده و از آن‌جا به بندر «ایلات» و سپس بندر «عسقلان» امتداد می‌یابد.

به ادعای روزنامه گلوبز، در این طرح قرار است نفت خام به بازارهای اروپا برسد و از این رو از میزان توجهات به تنگه هرمز و سواحل سومالی بکاهد. این طرح همچنین می‌تواند تهدیدی علیه کانال سوئز باشد. کانالی که نفتکش‌ها با عبور از آن نفت خام را به کشورهای غربی می‌رسانند.

گلوبز همچنین مدعی شد که این طرح در مقابل سود بالایی را به طور سالیانه عائد رژیم صهیونیستی می‌کند.

پیش از این نیز کارشناسان همکاری‌های امارات و رژیم اسرائیل در حوزه نفت و انرژی را در پی توافق سازش از گزینه‌های محتمل دانسته بودند. دولت امارات سه میلیون بشکه نفت در روز تولید می‌کند که یک سوم آن را صادر می‌کند و رژیم صهیونیستی نیز ۹۲ درصد نیاز خود را در نفت وارد می‌کند که مهم‌ترین منابع وارداتی‌اش روسیه و جمهوری آذربایجان هستند.

مدتی پیش خبرگزاری آناتولی نوشته بود که نفت امارات برای صادرات به سرزمین اشغالی آماده است و شرکت نفتی «ایلات عسقلان» خریدار نفت امارات خواهد بود.

رژیم صهیونیستی و امارات در تاریخ ۲۳ مرداد از عادی‌سازی روابط میان خود خبر دادند و در تاریخ ۲۵ شهریور امارات در کنار بحرین به طور رسمی توافق سازش با این رژیم را در کاخ سفید امضاء کردند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر