زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

واکنش ظریف به تلاش آمریکا برای بازگشت تحریم‌ها

وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توئیتر نوشت رئیس جمهور آمریکا باید پیش از آنکه وزیر خارجه این کشور، آمریکا را بیشتر به مضحکه جهانی تبدیل کند تغییر رویه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران عصر یکشنبه در پیامی در توئیتر به تهدیدات «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا علیه کشورهایی که بازگشت تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران را نادیده بگیرند اشاره کرد.

وی در این پیام توئیتری نوشت: «جهان به برقراری مجدد تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل نه می‌گوید اما آقای "ما دروغ گفتیم، ما تقلب کردیم، ما سرقت کردیم" (کنایه به پامپئو) کسانی را که از زندگی در این جهان موازی خودداری می‌کنند تهدید به مجازات می‌کند.»

وزیر امور خارجه ایران در ادامه این پیام توئیتری نوشت: «دونالد ترامپ باید پیش از آنکه پامپئو بیشتر آمریکا را به یک مضحکه جهانی تبدیل کند تغییر رویه دهد.»

وزارت خارجه آمریکا بامداد یکشنبه ادعا کرد تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران، از جمله محدودیت تسلیحاتی احیا شدند. «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای، ایران را بزرگترین تهدید برای منطقه غرب آسیا ادعا کرده و گفت: «امروز، آمریکا از بازگشت عملاَ تمام تحریم‌های سازمان ملل بر ایران، که پیشتر لغو شده بودند، استقبال می‌کند.»

در واکنش به این اقدام آمریکا، نمایندگی چین در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش در توییتی در این زمینه  نوشت: «اینک وقت خاتمه دادن به نمایش مسخره خود آرایی شده (از سوی آمریکا) است. تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد (علیه ایران) همچنان  رفع‌شده خواهند ماند. موضع تمام طرف‌های مانده در برجام نیز مشخص است: آمریکا دیگر جزو  مشارکت‌کنندگان در برجام نیست و ادعای  فعال ساختن مکانیسم ماشه  این کشور فاقد اعتبار است. ما متعهد به حفظ این توافق هستیم.»

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر