فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

مسکو و پکن خطاب به شورای امنیت: معافیت ایران از تحریم‌های سازمان ملل ادامه دارد

مسکو و پکن خطاب به شورای امنیت: معافیت ایران از تحریم‌های سازمان ملل ادامه دارد نمایندگان روسیه و چین طی نامه‌ای خطاب به شورای امنیت سازمان ملل، تاکید کردند که تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران فعال نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، پکن و مسکو در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل ضمن انتقاد مجدد از رفتار یک‌جانبه‌گرایانه واشنگتن در قبال توافق هسته‌ای ایران تاکید کردند که اقدام آمریکا در بازگشت تحریم‌های سازمان ملل کاملا غیرقانونی است.

«ژانگ جان» نماینده چین به همراه «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل در نامه‌ خود به شورای امنیت، تاکید کردند که اقدام واشنگتن در فعال‌کردن مکانیسم ماشه اقدامی غیرقانونی و ایران همچنان از تحریم‌های بین‌المللی معاف است.

آمریکا با اینکه پیش از این از توافق برجام خارج شده، اما ضمن استناد به بندی از پیش تعریف شده در برجام قصد دارد تا تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران را بازگرداند. اقدامی که از سوی سایر کشورها غیرقانونی خوانده شده و آمریکا بابت آن مورد نقد جدی قرار گرفته است.

مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در ساعات ابتدایی روز یکشنبه به وقت تهران، با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد: «آمریکا از بازگشت عملا تمام تحریم‌های سازمان ملل بر ایران که پیش از به حالت تعلیق بودند، استقبال می‌کند».

همزمان با ادعای پوچ آمریکا در بازگشت تحریم‌های بین‌المللی، نمایندگی چین در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش ضمن انتشار پیامی در حساب توییتری خود، نوشت: «اینک وقت پایان این نمایش مسخره از سوی آمریکا است. تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران، بازنگشته است».

در این بیانیه همچنین تاکید شده آمریکا دیگر عضوی از برجام نیست و ادعای فعال ساختن مکانیسم ماشه اعتباری ندارد.

 

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار