ظفرقندی: بیماران سرطانی نگران تأمین دارو نباشند فرهادی: برای بهبود معیشت معلمان برنامه داریم تهران خنک می‌شود؛ باران در راه است / هشدار هواشناسی درباره وزش باد و گردوخاک / پیش‌بینی هوای پایتخت تا شنبه جنجال بر سر استخدام استادان دانشگاه/ وزارت علوم: شروط قانونی حذف نشده بود/ متن آیین‌نامه اصلاح شد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟ / جدیدترین خبر از وزیر علوم استارلینک برای ۱۵ هزار ماهواره نسل جدید مجوز گرفت/ امکان اتصال مستقیم گوشی به اینترنت ماهواره‌ای فراهم شد؟ هشدار فوری هلال‌احمر به مردم ۴ استان/ احتمال طغیان رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر آزادی تتلو از زندان صحت دارد؟ نگرانی از شیوع طاعون در روسیه بالا گرفت / WHO: آزمایش افراد در تماس منفی بود رداکارت دانشجویی چیست؟ / زمان اجرا، اعتبار کارت و نحوه استفاده از رداکارت دانشجویی تازه‌ترین اخبار از شیوع طاعون در روسیه | «مرگ سیاه» برگشته است؟ وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران؛ کاهش ۴ درجه‌ای دما از جمعه آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده دیوارنگاره میدان جهاد به رنگ پایتخت درآمد + عکس

حجم بالای ابتلای مجدد در میان بهبودیافتگان

حجم بالای ابتلای مجدد در میان بهبودیافتگان فرمانده ستاد کرونای تهران: میزان بالایی از بستری کرونا در کشور افرادی هستند که قبلا یک بار مبتلا شده و مجددا دچار عفونت شده اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر زالی رییس ستاد کرونای استان تهران با بیان اینکه الان میزان بالایی از مراجعات و بستری کرونا در کشور و تهران به مراکز درمانی افرادی هستند که قبلا یک بار مبتلا شده و مجددا دچار عفونت شده اند، گفت: بنابراین بحثی که در رابطه با ایمنی جمعی داشتیم حتماً بحث غلط و پندار نادرستی است و اینکه بگوییم اگر ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم تهران و یا ایران مبتلا شوند، ایمنی ایجاد می‌شود، بحث درستی نیست.

وی ادامه داد: الان تجربه قم و سایر شهر‌های ایران نشان می‌دهد افرادی که قبلاً در معرض ابتلا بودند الان مجدداً مبتلا می‌شوند، بنابراین تنها راه موجود واکسن است که هنوز واکسن موثر، قطعی و کارا در دسترس نیست و تنها راه موجود استفاده منظم از ماسک و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است.

وی با بیان اینکه می‌دانیم مردم شرایط سختی دارند و ماه‌ها در رفتن به مسافرت و تفریحات محدود شده اند، ادامه داد: متاسفانه اپیدمی کرونا خشن است و این ویروس مهاجم و ناجوانمردانه عمل می‌کند، بنابراین بهتر است کماکان رعایت کنیم.

 

خبرگزاری دانشجو

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار