قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

تاثیرات مخرب کرونا بر مغز

سیستم عروق مغزی ۶۲ درصد بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» که دچار تشدید‌های عصبی و روانی شده بودند، آسیب دیده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر پژوهشگران دانشگاه کالج لندن اعلام کردند سکته مغزی و آنسفالیت می‌تواند از پیامد‌های ابتلا به ویروس کرونا باشد. پژوهشگران دانشگاه فدرال ریو دو ژانیرو نیز اعلام کرده اند بیش از نیمی از بیماران حاد مبتلا به «کووید-۱۹» ممکن است که دچار تشدید علائم عصبی شوند.
براساس مطالعات پژوهشگران دانشگاه لیورپول، دانشگاه کالج لندن و دانشگاه فدرال ریو دو ژانیرو که در مجله علمی «نیچر» منتشر شده است، ویروس کرونا می‌تواند برخی پیامد‌های شدید برای مغز داشته باشد.
براساس نتایج به دست آمده، سیستم عروق مغزی ۶۲ درصد بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» که دچار تشدید‌های عصبی و روانی شده بودند، آسیب دیده است. به علاوه ۳۱ درصد بیماران نیز دچار گیجی و بیهوشی طولانی مدت شده بودند.
به گفته پژوهشگران دانشگاه کالج لندن، سکته مغزی و آنسفالیت یا التهاب بافت‌های مغز از جمله رایج‌ترین پیامد‌های ابتلا به ویروس کرونا است. آنسفالیت ممکن است به نوعی شدیدتر یعنی آنسفالومیلیت منتشر حاد تبدیل شود که در آن بافت مغز و نخاع دچار التهاب می‌شود و سلول‌های عصبی پوشش خود را از دست می‌دهند و موجب بروز نشانه‌هایی مشابه اسکلروز چندگانه (ام اس) می‌شود. با این حال برخی از این بیماران حاد، نشانه‌های تنفسی ضعیفی داشتند و بیماری اصلی آن‌ها آسیب مغزی بود.
با این حال، نشانه‌های عصبی می‌تواند در گروه‌های سنی مختلف بروز کند. یک متخصص مغز و اعصاب دانشگاه لیورپول گفت: «ما گروهی از افراد نسبتا جوان بدون عوامل معمول خطر را داشتیم که دچار سکته مغزی شدند و همچنین بیمارانی که دچار تغییرات روحی شدید شدند بی آنکه توضیحی برای آن باشد.»
همکار وی در دانشگاه فدرال ریو دو ژانیرو نیز گفت بیش از نیمی از بیماران حاد کرونایی ممکن است دچار تشدید علائم عصبی شوند. اما تعیین درجه نشانه‌های عصبی در بیمارانی که دچار نوع خفیف «کووید-۱۹» شده اند یا علائمی ندارند، به علت اطلاعات کم، بسیار دشوار است.

 

خبرگزاری صدا وسیما

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار