واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی ۲۵۵ میلیون تومان شد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵/ روند منفی در بازار همچنان ادامه دارد؟ کاهش قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ مهر؛ سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد قیمت دلار، یورو امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۴ هزار تومان ارزان شد قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد قیمت طلا امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۶ میلیون تومان شد قیمت پایه جدید محصولات ایران خودرو دیزل مشخص شد + جزییات نحوه اعتراض به عدم افزایش کالابرگ نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | نتیجه را با کد ملی ببینید پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵/ ریزش قیمت سکه و طلا در راه است؟ + جدول آیفون‌های ۱۸ بیرون‌کشیده شده از خلیج فارس را به گمرک تحویل دهید

یارانه چه کسانی در سال 98 حذف می شود؟

گردش مالی حساب های بانکی، اظهارنامه های مالیاتی، میزان رقم ارزش خانه، واحد آپارتمانی و همچنین خودروهای لوکس از جمله مولفه‌های شناسایی حذف یارانه افراد پُر درآمد در سال آینده خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 04
کد خبر: ۵۹۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، در گزارشی به موضوع حذف یارانه افراد پُر درآمد و تکلیف دولت در بودجه سال آینده برای حذف سه دهک بالای جامعه از دریافت یارانه پرداخته است. طرح هدفمندی یارانه ها آذر سال ۸۹ آغاز و به ازای هر نفر ماهیانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان به حساب سرپرستان خانوارها واریز شد. طرحی که قرار بود باعث افزایش قدرت خرید مردم شده و عدالت اجتماعی را برقرار کند اما در این خصوص موفقیت چندانی بدست نیاورد.

 

علی اکبر کریمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می گوید همواره این دغدغه داشته ایم، کسانی که واقعا استحقاق دریافت یارانه ندارند، از دریافت یارانه نقدی حذف شوند و درآمد و منابعی که از این طریق استحصال می شود، صرف پرداخت یارانه بیشتر به افرادی شود که در دهک های پایین هستند.

 

نمایندگان در بودجه ۹۸ دولت را موظف کردند تا سه دهک بالای جامعه را از دریافت یارانه حذف کند. رسول خضری عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز در این خصوص می گوید: همواره این سوال برای ما مبهم بوده است که آیا دولت ساز و کارهای لازم و درست برای شفاف سازی و مشخص کردن این سه دهک دارد یا نه؟

 

وی هدف از اجرای این طرح را شناسایی و حذف افراد ثروتمند عنوان کرد و گفت: برخی از موارد وجود داشته که یارانه افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) یا سازمان بهزیستی قطع شده و آنها با نامه ای که برای آنها ارسال شده، به ما مراجعه کرده اند.

 

حذف یارانه ثروتمندان ساز و کار ویژه ای را می طلبد تا این چند ده هزار تومان را از جیب افرادی که وضعیت مالی مناسبی برخوردارند بردارد و به سبد معیشتی افراد کم درآمد جامعه تزریق کند تا فاصله طبقاتی را هرچند اندک کاهش دهد.

 

علی اکبر کریمی در این خصوص افزود: دولت در لایحه بودجه سال آینده مکانیزمی پیش بینی کرده بود که این وظیفه را به استان ها واگذار کند اما با توجه به اینکه این ساز و کار می توانست مشکلاتی را در استان ها و محیط های کوچک محلی ایجاد کند، کمیسیون تلفیق این مکانیزم را حذف کرد و براساس ساز و کار جایگزین مقرر شد در سطح ملی سه دهک بالای جامعه شناسایی شود.

 

رسول خضری در توضیح این موضوع اظهار داشت: برای تفکیک کردن و شناسایی افراد پردرآمد، حساب های بانکی، گردش مالی آنها و در واقع پرینتی از حساب آنها دریافت می شود. این موضوع خرید و فروش ساختمان و خودروهای گران قیمت را در بر می گیرد. حالا ممکن است دولت رقم مشخصی را در نظر بگیرد که هر رقمی بالاتر از آن مشمول حذف یارانه شود.

 

وی ادامه داد: وقتی فردی سالانه در اظهارنامه مالیاتی درآمد سالیانه بالایی را اظهار می کند خوب خود به خود نشان می دهد از درآمد بالایی در مقایسه با فردی که حقوق بگیر است و درآمد مشخصی دارد و این افراد قابل شناسایی هستند.

 

علی کاظمی دیگر عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس نیز در این خصوص اظهار داشت: مجلس نیز باید به سمت عملیاتی کردن حذف یارانه افراد پردرآمد برود و اجازه ندهیم یکی از مصوبات بودجه ای، اجرا نشده به سال بعد از آن موکول شود.

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۴
1
0
ملاک حذف یارانه بگذران علاوه بر حقوق باید تعداد نفرات خانواده هم باید باشد
آخرین اخبار