وزیر خارجه ایران: برنامه موشکی موضوع مذاکره نیست، غنی‌سازی ادامه می‌یابد فرمان اجرایی ترامپ علیه ایران/ ترامپ وضعیت اضطرار ملی علیه ایران را اعلام کرد عراقچی و ویتکاف مذاکرات غیرمستقیم هسته‌ای را به پایان رساندند اپستین در اسرائیل؟ شایعات جدید علیه مرگ رسمی مجرم جنسی آمریکایی محدودسازی مذاکرات هسته‌ای؛ ایران شروط خود را بر میز گفتگو تحمیل کرد جوزف عون: اسرائیل به درخواست ما برای توقف تجاوزاتش اعتنا نمی‌کند ادعای تازه درباره قصد ترامپ از توافق با ایران اقدام خبرساز آمریکا چند ساعت بعد از مذاکره بقائی: برای دور بعدی گفتگوها با آمریکا تصمیم گیری می‌شود کلینتون: جلسه دادگاه باید با حضور دوربین‌ها باشد عراقچی پس از مذاکرات هسته‌ای مسقط: شروع خوبی بود انفجار در مسجد شیعیان اسلام‌آباد؛ 24 نفر شهید شدند روایت سی‌ان‌ان از گزینه‌های دشوار ترامپ مقابل ایران عمان: رایزنی‌ها با ایران و آمریکا بر مسائل فنی متمرکز بود سوءقصد به جان فرمانده ارشد روسیه

لاوروف: امکان بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران وجود ندارد

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه روز دوشنبه گفت که آمریکا درک نمی‌کند که امکان بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 21
کد خبر: ۵۹۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از العربیه، لاوروف در گفت وگو با این شبکه سعودی افزود: هیچ‌گونه محدودیت تسلیحاتی علیه ایران در شورای امنیت وجود ندارد.

وزیر خارجه روسیه در ادامه تأکید کرد که آمریکا از توافق هسته‌ای خارج شده و دیگر یکی از طرف‌های آن نیست.

وی همچنین در ادامه گفت: نمی توان تحریم‌های شورای امنیت را علیه ایران بازگرداند و این مساله برای همه غیر از آمریکا مشخص است.

لاوروف اضافه کرد: اتحادیه اروپا به تدریج به برنامه های آمریکا می پیوندد.

پمپئو روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای و به رغم مخالفت جهانی، در اقدامی یکجانبه مدعی شد که تمام تحریم‌های سازمان ملل متحد از جمله تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران از سر گرفته شده است. 

وی درحالی مدعی از سرگیری تحریم‌ها از جمله تحریم های تسلیحاتی علیه ایران شده است که چندی پیش شورای امنیت سازمان ملل با رد پیش‌نویس قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران، مخالفت صریح خود را با آن اعلام کرد و از مجموع ۱۵ عضو شورا، فقط آمریکا و جمهوری دومینیکن به آن رأی مثبت دادند.

 

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار