بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

لاوروف: شرایط سوریه تاثیری در توافق مشارکت راهبردی روسیه و ایران ندارد

وزیر خارجه روسیه می‌گوید که شرایط کنونی سوریه در توافق مشارکت راهبردی بین مسکو و تهران تغییری ایجاد نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۰۹ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 29
کد خبر: ۲۶۶۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که شرایط جاری در سوریه پس از سقوط دولت بشار اسد، در توافق مشارکت راهبردی بین مسکو و تهران تغییری ایجاد نخواهد کرد و این توافق آماده امضاست.

 

لاوروف در واکنش به احتمال اعمال اصلاحات در توافق مشارکت راهبردی بین روسیه و ایران به دلیل شرایط سوریه، گفت: این توافق «بزرگ» جدید که متن و مفاد آن مدت‌هاست آماده شده و به توافق طرفین رسیده، جامع، بلندمدت و دارای ماهیتی «چهارفصل» است و از این منظر، نیازی به هیچگونه اصلاحات ندارد.

 

به گفته دیپلمات ارشد روسیه، هدف توافق مذکور تثبیت قانونی پیشرفت بی‌سابقه‌ای است که در سال‌های اخیر در روابط دوجانبه طرفین حاصل شده است و ورود آنها را به سطح مشارکت راهبردی به ثبت می‌رساند.

 

وی تاکید کرد: البته چنین سند جامعی قطعاً عنصری بین‌المللی نیز دارد. از جمله اینکه توجه ویژه‌ای به تقویت تعاملات در راستای صلح و امنیت منطقه و جهان داشته و بستر را برای تمایل مسکو و تهران جهت همکاری نزدیک‌تر در حوزه‌های امنیتی، دفاعی، مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی و مقابله با سایر چالش‌ها و تهدیدهای مشترک مهیا می‌سازد.

 

پیش‌تر ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفته بود که «توافقنامه جدید مشارکت راهبردی جامع میان روسیه و ایران، همانطور که رئیس جمهور روسیه در دیدار با رئیس جمهور ایران اعلام کرد، آماده بوده و قرار است طی یک مراسم رسمی به امضاء برسد.»/ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده