انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

قالیباف:شایسته سالاری در سیستم مدیریتی ما ضعیف و ناقص است

قالیباف:شایسته سالاری در سیستم مدیریتی ما ضعیف و ناقص است رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شایسته سالاری و سیستم مدیریتی ما یا نیست یا ناقص و ضعیف است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 22
کد خبر: ۶۰۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای شامگاه سه شنبه در برنامه روایت حبیب که از شبکه سوم سیما پخش شد در بیان ویژگی‌های شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی  و وجه تمایز این شهید با سایرین، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، اظهار داشت:  همه ما مدیون شهدا و آزادگان و جانبازان و شهدا هستیم. 

وی افزود: بنده و شهید سلیمانی هیچکدام همدیگر را از قبل نمی‌شناختیم و در عملیات فتح المبین چون در چذابه درگیر بودیم جنگ شدید بود و من اولین باز آقای سلیمانی را در فتح المبین دیدم. 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: ما از عملیات بیت المقدس با هم آشنا شدیم تا همین روزهای آخر. هرچند در دفاع مقدس فاصله جغرافیایی باهم داشتیما اما رتباط بسیار تنگاتنگ برقرار بود اما ارتباط ما به صورت جدی از دوران جبهه شکل گرفت. 

قالیباف در ادامه بیان کرد: دردوران دفاع مقدس شایسته پروری، شایسته سالاری و گزینه سالاری بود، دقیقا همان چیزی که در سیستم مدیریتی ما اکنون یا نیست یا ناقص و ضعیف است. 

وی تصریح کرد: آنجا (دفاع مقدس) افراد در میدان عمل انتخاب می‌شدند، صبح روز عملیات پشت خاکریز انتخاب می‌شدند حتی ممکن بود فرد را نشناسیم اما او را برای مدیریت انتخاب می‌کردیم. 

رییس مجلس شورای بیان کرد: در جبهه فرهنگ بیا و برو متفاوت از جهان بود. صبح عملیات که هوا گرگ و میش بود همه بچه های رزمنده فرمانده لشکر و تک بر همه انجا بودند بدون شک شهید سلیمانی هم همانجا شناخته شد. 

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار