احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

قالیباف:شایسته سالاری در سیستم مدیریتی ما ضعیف و ناقص است

قالیباف:شایسته سالاری در سیستم مدیریتی ما ضعیف و ناقص است رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شایسته سالاری و سیستم مدیریتی ما یا نیست یا ناقص و ضعیف است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 22
کد خبر: ۶۰۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای شامگاه سه شنبه در برنامه روایت حبیب که از شبکه سوم سیما پخش شد در بیان ویژگی‌های شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی  و وجه تمایز این شهید با سایرین، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، اظهار داشت:  همه ما مدیون شهدا و آزادگان و جانبازان و شهدا هستیم. 

وی افزود: بنده و شهید سلیمانی هیچکدام همدیگر را از قبل نمی‌شناختیم و در عملیات فتح المبین چون در چذابه درگیر بودیم جنگ شدید بود و من اولین باز آقای سلیمانی را در فتح المبین دیدم. 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: ما از عملیات بیت المقدس با هم آشنا شدیم تا همین روزهای آخر. هرچند در دفاع مقدس فاصله جغرافیایی باهم داشتیما اما رتباط بسیار تنگاتنگ برقرار بود اما ارتباط ما به صورت جدی از دوران جبهه شکل گرفت. 

قالیباف در ادامه بیان کرد: دردوران دفاع مقدس شایسته پروری، شایسته سالاری و گزینه سالاری بود، دقیقا همان چیزی که در سیستم مدیریتی ما اکنون یا نیست یا ناقص و ضعیف است. 

وی تصریح کرد: آنجا (دفاع مقدس) افراد در میدان عمل انتخاب می‌شدند، صبح روز عملیات پشت خاکریز انتخاب می‌شدند حتی ممکن بود فرد را نشناسیم اما او را برای مدیریت انتخاب می‌کردیم. 

رییس مجلس شورای بیان کرد: در جبهه فرهنگ بیا و برو متفاوت از جهان بود. صبح عملیات که هوا گرگ و میش بود همه بچه های رزمنده فرمانده لشکر و تک بر همه انجا بودند بدون شک شهید سلیمانی هم همانجا شناخته شد. 

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار