کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

سرلشکر سلامی: هر روز قدرتمندتر می‌شویم/ نیروی دریایی امروز یک قدرت دریایی هواپایه است

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه ما محکم و با ثبات قدرت‌افزایی می‌کنیم، اظهار داشت: نیروی دریایی ما از سطح دریا فاصله گرفته و امروز یک قدرت دریایی هواپایه با ترکیبی از پهپادها و بالگردها و هواپیماهای آبنشین است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 23
کد خبر: ۶۰۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز در مراسم الحاق پهپادها و بالگردها به نیروی دریایی سپاه در بندرعباس، اظهار داشت: آمریکا دست از استراتژی توسعه طلبانه بر نداشته است و در پی تحمیل اراده خود به دیگر کشورها است که این خود دشمن ساز است و نشان می‌دهد رهبران این کشور فاقد عقل سیاسی و دچار انفعال و زوال تدبیر شده اند.

 

وی افزود: رئیس جمهور آمریکا می‌گوید میخواستم رئیس جمهور سوریه را ترور کنم، این یعنی پایان فصل سیاسی یک قدرت که بخواهد آشکارا رئیس جمهور قانونی یک کشور را ترور کند. آنها حکام رژیم های مرتجع را با صهونیست ها پیوند می‌دهد تا امت اسلامی نسبت به آنها متنفر بشوند.

 

سرلشکر سلامی ادامه داد: آیا مقامات آمریکایی امروز می توانند به تنهایی در یکی از خیابان‌های کشورهای اسلامی رفت و آمد کنند؟ نمی توانند چون همه ملت ها علیه آنها هستند.

 

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه ما ایستاده ایم و هر روز قدرتمندتر می‌شویم، تاکید کرد: آثار و زوایای نفوذ انقلاب تا شرق مدیترانه و شمال آفریقا قدرت ساخته است و این قدرت ها امروز عمل می‌کنند.

 

وی گفت: بعنوان یک سرباز کوچک در کرانه خلیج فارس اعلام می‌کنم که ما پیروزیم؛ به برکت صبر ملت‌مان و هدایت های امام انقلاب‌مان پیروزیم. ملت ما در برابر دلار و طلا و یورو و جذبه قدرت‌های سیاسی، تردید به خود راه نمی دهد.

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه آمریکا امروز نقطه نفرت مردم عالم است و حتی شهروندان آمریکایی هم امروز مرگ بر آمریکا می گویند، تصریح کرد: در آمریکا امروز چیزی جز دود، آتش، فقر، تبعیض نژادی و دو قطبی شدن و از بین رفتن آزادی نمی بینیم.

 

فرمانده کل سپاه گفت: در نقطه مقابل ما اینجا محکم و با ثبات قدرت می‌افزایم و هرگز متوقف نمی‌شویم و برد سلاح هایمان را می افزایم. به عمق دریانوردی‌مان ژرفا می بخشیم. نیروی دریایی ما از سطح دریا فاصله گرفته و امروز یک قدرت دریایی هواپایه با ترکیبی از پهپادها و بالگردها و هواپیماهای آبنشین است. رشد ما در زیر سطح دریا هم فرود می رود و آنجا هم قدرت داریم و در سطح، زیر سطح و بالای سطح هم قدرت می افزاییم.

 

وی گفت: هرچه دشمنان قدرت تهاجمی و محدود کننده بیشتری علیه ملت ایران استفاده می کنند قدرت ملت ایران شکوفا تر می شود ؛ استعدادها ظهور پیدا می کنند و خلاقیت ها به صحنه می آیند و وقتی با ایمان و اراده و آرمانخواهی ملت ما در هم آمیخته می شود، اعجازهای بزرگی را خلق می کند.

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه امروز ملت بزرگ ایران به دستاورد عظیم دیگر در عرصه دفاع دریایی دست یافت،گفت: این پیشرفت بزرگ و تحول عظیم را به همه ملت ایران تبریک عرض می کنیم.

 

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه به عنوان سرباز کوچکی به ملت عزیز ایران می گویم که تا آخر ایستاده ایم و بر دشمنان مان غلبه خواهیم کرد، گفت: پیروزی نهایی نزدیک است، با ایستادگی و ثبات قدم ملت ما،در عرصه نبرد اقتصادی و جنگ روانی که دشمن علیه ما راه انداخته است به یاری خدا در آینده ای نه چندان دور با رهبری و هدایت های فرماندهی معظم کل قوا شاهد پیروزیهای بزرگ و نصرت های دل انگیزی از سوی خداوند متعال خواهیم بود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار