زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

تاکید رئیس جمهور عراق بر حل مساله فلسطین

برهم صالح تصریح کرد بر موضع خود درباره لزوم حل مسئله فلسطین و برآورده شدن حقوق ملت فلسطین در تشکیل کشور مستقل تاکید می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 23
کد خبر: ۶۰۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره‎؛ برهم صالح رئیس جمهور عراق در سخنرانی خود در هفتاد و پنجمین دوره نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل، که امسال به دلیل بحران بهداشتی به صورت مجازی برگزار شد، گفت: بار دیگر دعوت خود برای تشکیل ائتلاف بین المللی مبارزه با فساد مانند ائتلاف بین المللی مبارزه با تروریسم را تکرار می‌کنیم. فساد، زمینه ساز تروریسم است و باید منابع تامین مالی آن را خشکاند.

 

وی افزود: از دوستان و سازمان‌های بین المللی انتظار داریم تا برای بازگرداندن آوارگان و مهاجران در بخش‌های مختلف عراق کمک کنند. دولت عراق بر اساس اراده مردم برای اجرای اصلاحات ساختاری، مدیریتی و مبارزه با فساد، مسئولیت دارد. دولت عراق با درخواست برای منحصر کردن سلاح در دست نهاد‌های حکومتی و جلوگیری از استفاده از سلاح خارج از چارچوب این نهاد‌ها روبروست. توقیف سلاح‌های خارج از چارچوب قانونی، مبارزه حاکمیت با گروه‌های هرج و مرج طلب و افراطی است.
برهم صالح گفت: منتظر کمک سازمان ملل برای حمایت فنی و نظارتی از عراق به منظور تضمین سلامت انتخابات و جلوگیری از دستکاری و باج گیری هستیم. نمی‌خواهیم عراق میدان کشمکش‌ها و تسویه حساب دیگران باشد. بر موضع خود درباره لزوم حل مساله فلسطین و برآورده شدن حقوق ملت فلسطین در تشکیل کشور مستقل تاکید می‌کنیم.

خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
آخرین اخبار