پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

خودروسازها به جای فروش فوری به تعهدات قبلی خود عمل کنند

عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: اگر خودورسازها قطعه ندارند، چگونه اقدام به پیش‌فروش محصولات می‌کنند؟
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 06
کد خبر: ۶۰۶۴
به گزارش راهبرد معاصر،  محمدرضا منصوری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با اشاره به افزایش بی‌رویه قیمت خودرو، اظهار داشت: نمی‌شود قیمت تمام‌شده تولید خودرو بالاتر از قیمت منطقی  و متعارف آن باشد. خودروساز‌ها نباید هزینه سوء‌مدیریت خود را از مشتری بگیرند.

وی با تأکید بر اینکه باید در محاسبات قیمت تمام‌شده خودرو، منطق اقتصادی حاکم باشد، افزود: علی‌رغم افزایش قیمت خودرو، شاهد هستیم که کیفیت و امنیت خودرو‌ها هیچ‌گونه افزایشی نداشته و بعضا کیفیت آنها نیز کاهش یافته است.

 
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تأکید بر اینکه شکایت‌های مردم از شرکت‌های خودرو‌سازی در زمینه‌های مختلف از جمله تأخیر در زمان تحویل و کیفیت پایین خودرو‌ها افزایش داشته است، ادامه داد: اگر تخلفی در زمینه‌های مختلف از خودروسازان صورت بگیرد، دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله قوه‌ قضائیه و سازمان بازرسی باید به تخلفات این شرکت‌ها رسیدگی کنند.

منصوری با یادآوری اینکه به تازگی خودروساز‌ها اقدام به ثبت‌نام فوری محصولات‌شان کردند، اظهار داشت: این در شرایطی است که خودروسازان بارها عنوان کردند که قطعه برای تولید محصول ندارند، اما سؤالی که پیش می‌آید این است که اگر قطعه ندارند، چگونه اقدام به پیش‌فروش محصولات می‌کنند؟

نماینده مردم ساوه در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: این خودرو‌سازها در حالی اقدام به ثبت‌نام فوری کردند که به تعهدات گذشته‌شان عمل نکردند؛ لذا بهتر است به‌ جای ثبت‌نام فوری، خودرو‌های ثبت‌نام‌شده را تحویل دهند.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار