روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

علی علیپور به ماریتیمو پرتغال پیوست

مهاجم فصل گذشته پرسپولیس بعد از حضور در پرتغال قرارداد خود را به شکل رسمی با ماریتیمو به امضا رساند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 28
کد خبر: ۶۰۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر علی علیپور که طی فصول اخیر زمزمه‌های حضورش در فوتبال اروپا شنیده می‌شد و خودش نیز بی تمایل به این اتفاق نبود، در نهایت با عدم تمدید قراردادش در فصل گذشته، در پایان لیگ نوزدهم از جمع سرخپوشان جدا شد.

 

علی علیپور که سابقه آقای گلی در فوتبال ایران را دارد و در چند سال اخیر نیز به عنوان گلزن برتر باشگاه پرسپولیس شناخته می‌شد، در نهایت راهی پرتغال شد و ساعاتی پیش نیز قرارداد رسمی خود با ماریتیمو را به امضا رساند.

 

علیپور که در پایان فصل گذشته با مراجعه چندباره به باشگاه به نظر می‌رسید به دنبال ادامه همکاری با این تیم باشد، در نهایت به توافق لازم دست نیافت و تلاش خود را برای حضور در فوتبال پرتغال و تیم ماریتیمو دنبال کرده بود.

مشکل پرواز و صدور ویزا اما باعث شده تا این مهاجم برای دستیابی به هدف خود کمی با دردسر مواجه شود و این اقدام به تاخیر افتاد. در نهایت اما علیپور روز شنبه با اخذ ویزا و بلیت پرتغال راهی این کشور شد و در توافق با مدیران ماریتیمو قراردادش را به مدت دو فصل با این باشگاه به امضا رساند.

 

ماریتیمو در حال حاضر امیر عابدزاده را نیز به عنوان گلر در اختیار دارد و علیپور دومین بازیکن ایرانی این تیم محسوب خواهد شد. نمایش موفق فصل گذشته مهدی طارمی در لیگ پرتغال باعث شد تا توجه این لیگ به مهاجمان ایرانی جلب شود. اتفاقی که منجر به حضور علی علیپور و شهریار مغانلو در پایان فصل فوتبالی ایران در لیگ پرتغال شده است و اکنون باید دید سه مهاجم ایرانی در این لیگ چه نمایشی به جا خواهند گذاشت.

 

ورزش سه

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده