مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

کشف یک میلیاردی گوشی‌های سرقتی

سرکلانتر هفتم پایتخت از دستگیری ۲ مالخر گوشی‌های سرقتی و کشف ۳۸ دستگاه گوشی سرقتی به ارزش یک میلیارد ریال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 29
کد خبر: ۶۰۹۷۱
به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ دوستعلی جلیلیان  در تشریح این خبر گفت: چندی قبل ماموران کلانتری ۱۱۶ مولوی در جریان فروش گوشی‌های سرقتی به دو مالخر جوان قرار گرفتند و با انجام تحقیقات پلیسی موفق شدند مخفیگاه این مالخران را درحوالی خیابان مولوی شناسایی کنند.

وی افزود: در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی، ماموران کلانتری مولوی در یافتند که مالخران جوان با خرید گوشی‌های سرقتی و خرد کردن آن ها، دوباره قطعات گوشی‌ها را مونتاژ کرده و با قیمت واقعی به عنوان گوشی‌های اصلی می‌فروشند.

سر کلانتر هفتم پایتخت با بیان اینکه نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس شد، افزود: در ادامه تحقیقات پلیسی هر دو متهم با دستور قضائی در مخفیگاهشان دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه آنان ۳۸ دستگاه گوشی‌های سرقتی کشف شد.

سرهنگ جلیلیان عنوان کرد: کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را یک میلیارد ریال برآورد کرده اند.

این مقام پلیسی گفت: با انتقال متهمان به همراه گوشی‌های سرقتی به کلانتری شناسایی مال باختگان در دستور کار قرار گرفت.
 
میزان
ارسال نظر