سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم در دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی چه گذشت؟ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران

ترامپ به‌دنبال بهره‌برداری انتخاباتی از پاپ فرانسیس

وزیر امور خارجه واتیکان با تأیید تلاش دولت آمریکا برای بهره‌برداری انتخاباتی از پاپ، این مسئله را علت عدم دیدار وی با وزیر امور خارجه آمریکا بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 01
کد خبر: ۶۱۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر  «پل ریچارد گالاگر» وزیر امور خارجه واتیکان روز چهارشنبه دولت آمریکا را به تلاش برای بهره‌برداری انتخاباتی از پاپ «فرانسیس» متهم کرد.

به نوشته روزنامه «گاردین»، این سر اسقف واتیکان در پاسخ به سوال خبرنگاری درخصوص تلاش دولت آمریکا برای بهره‌برداری از پاپ در آستانه انتخابات گفت: «بله دقیقاً به همین دلیل است که پاپ با مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا دیداری نخواهد داشت.

پامپئو که به ایتالیا سفر کرده است روز چهارشنبه در نشستی با نام آزادی ادیان به ایراد سخنرانی پرداخت. به نوشته گاردین، علاوه بر نزدیک بودن زمان انتخابات آمریکا، یک دلیل دیگر برای عدم دیدار پاپ با پامپئو می‌تواند حملات و فشارهای وزیر امور خارجه آمریکا علیه واتیکان به خاطر مواضعش در قبال چین باشد.

واتیکان قصد دارد توافق تاریخی با پکن را که دو سال پیش به امضای طرفین رسید گسترش دهد. با اینکه جزئیاتی از این توافق منتشر نشده است، انتصاب یک اسقف کاتولیک در چین را شامل می‌شود.

پامپئو روز چهارشنبه در دیدار با «جوزپه کنته» نخست‌وزیر ایتالیا نیز بازنگری دولت این کشور در به کار گیری فناوری چینی در شبکه‌های امنیتی این کشور را خواستار شد.

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین پس از دیدار با همتای ایتالیایی خود گفت: «من و وزیر امور خارجه درباره نگرانی‌های ایالات متحده درخصوص تلاش حزب کمونیست چین برای افزایش حضور در ایتالیا جهت مقاصد راهبردی گفت‌وگویی طولانی داشتند».

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار