ترامپ به‌دنبال بهره‌برداری انتخاباتی از پاپ فرانسیس-راهبرد معاصر
هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند اردوغان: از ثبات سوریه و حاکمیت آن بر سرزمین‌های خود حمایت می‌کنیم اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد

ترامپ به‌دنبال بهره‌برداری انتخاباتی از پاپ فرانسیس

وزیر امور خارجه واتیکان با تأیید تلاش دولت آمریکا برای بهره‌برداری انتخاباتی از پاپ، این مسئله را علت عدم دیدار وی با وزیر امور خارجه آمریکا بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 01
کد خبر: ۶۱۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر  «پل ریچارد گالاگر» وزیر امور خارجه واتیکان روز چهارشنبه دولت آمریکا را به تلاش برای بهره‌برداری انتخاباتی از پاپ «فرانسیس» متهم کرد.

به نوشته روزنامه «گاردین»، این سر اسقف واتیکان در پاسخ به سوال خبرنگاری درخصوص تلاش دولت آمریکا برای بهره‌برداری از پاپ در آستانه انتخابات گفت: «بله دقیقاً به همین دلیل است که پاپ با مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا دیداری نخواهد داشت.

پامپئو که به ایتالیا سفر کرده است روز چهارشنبه در نشستی با نام آزادی ادیان به ایراد سخنرانی پرداخت. به نوشته گاردین، علاوه بر نزدیک بودن زمان انتخابات آمریکا، یک دلیل دیگر برای عدم دیدار پاپ با پامپئو می‌تواند حملات و فشارهای وزیر امور خارجه آمریکا علیه واتیکان به خاطر مواضعش در قبال چین باشد.

واتیکان قصد دارد توافق تاریخی با پکن را که دو سال پیش به امضای طرفین رسید گسترش دهد. با اینکه جزئیاتی از این توافق منتشر نشده است، انتصاب یک اسقف کاتولیک در چین را شامل می‌شود.

پامپئو روز چهارشنبه در دیدار با «جوزپه کنته» نخست‌وزیر ایتالیا نیز بازنگری دولت این کشور در به کار گیری فناوری چینی در شبکه‌های امنیتی این کشور را خواستار شد.

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین پس از دیدار با همتای ایتالیایی خود گفت: «من و وزیر امور خارجه درباره نگرانی‌های ایالات متحده درخصوص تلاش حزب کمونیست چین برای افزایش حضور در ایتالیا جهت مقاصد راهبردی گفت‌وگویی طولانی داشتند».

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار