پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم

توئیت ترامپ درباره مناظره دیشب با جو بایدن/اگر جو خوب‌آلود رئیس‌جمهور شما بود افراد بیشتری می مردند

رئیس‌جمهور آمریکا درباره مناظره شب گذشته خود با رقیب انتخاباتی‌اش جو بایدن اظهارنظر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 30
کد خبر: ۶۱۱۷۱

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در حساب کاربری خود در توئیتر درباره برخی از مسائل مطرح‌شده در مناظره شب گذشته با رقیب انتخاباتی‌اش، «جو بایدن» اظهار نظر کرده است.

ترامپ نوشت: «اگر جو خوب‌آلود رئیس‌جمهور شما بود آدم‌های بسیار بیشتری بر اثر ویروس چینی جانشان را از دست می‌دادند. او حتی تا دو ماه بعدتر که اعتراف کرد حرف من درست بوده، نمی‌خواست من کشورمان را به روی چین آلوده ببندم. حالا او دوست دارد بگوید کشورمان را خیلی سریع تعطیل نکردم.»

جو بایدن در مناظره شب گذشته عملکرد ترامپ در مبارزه با ویروس کرونا را به باد انتقاد گرفت و گفت که او برنامه‌ مدونی برای مبارزه با این ویروس ندارد. نامزد حزب دموکرات همچنین گفت که ترامپ مدت‌ها وجود ویروس را انکار کرد و عملیات پیشگیری از آن را به سرعت آغاز نکرد. 

مناظره دونالد ترامپ و بایدن از ساعت ۲۱ سه‌شنبه  به وقت محلی (برابر با ۰۴:۳۰ بامداد به وقت تهران) در «دانشگاه کیس وسترن رزرو»، در شهر کلیولند ایالت اوهایو برگزار شد.

نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در این مناظره به جای ارائه برنامه‌های خود برای حل چالش‌های پیش روی آمریکا به حملات شخصی علیه یکدیگر پرداختند.

«جو بایدن»، نامزد حزب دموکرات از القابی مانند «دلقک» یا «سگ دست‌اموز پوتین» برای تحقیر ترامپ استفاده کرد و دونالد ترامپ هم به شخصیت جو بایدن حمله کرد.

یک مجری شبکه خبری سی‌ان‌ان بعد از اتمام این مناظره گفت که مردم آمریکا بازنده‌های اصلی مناظره نخست بودند.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار