ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد

واتیکان با انتشار بیانیه‌ای، علت درگذشت پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 21
کد خبر: ۲۷۶۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان که چندی پیش در بستر بیماری بود و به گفته واتیکان دوره بهبودی را می‌گذراند، امروز (دوشنبه) درگذشت.

در پی درگذشت پاپ فرانسیس، واتیکان با انجام تحقیقاتی، علت درگذشت رهبر کاتولیک‌های جهان را واکاوی کرد.

در نهایت، شامگاه دوشنبه، واتیکان در بیانیه‌ای، علت درگذشت پاپ فرانسیس را «سکته مغزی و متعاقب آن نارسایی غیرقابل برگشت قلبی» معرفی کرد.

پاپ فرانسیس زادهٔ ۱۷ دسامبر ۱۹۳۶، در آرژانتین با نام اصلی خورخه ماریو برگولیو در سال ۲۰۰۱ مقام کاردینالی را از پاپ ژان پل دوم دریافت کرد. برگولیو در سال ۲۰۱۳ به جای بندیکت شانزدهم به عنوان پاپ انتخاب شد و لقب فرانسیس را برای خود برگزید. وی نخستین عضو فرقهٔ یسوعی، اولین پاپ اهل قارهٔ آمریکا و پس از گرگوری سوم، اولین پاپ غیر اروپایی بود.

آخرین حضور پاپ فرانسیس به مناسبت عید پاک در ۲۰ آوریل ۲۰۲۵، با درخواستی جهانی برای صلح، خلع سلاح و آزادی زندانیان بود.

پاپ در پیامش که در این مراسم قرائت شد، آتش‌بس در غزه، آزادی زندانیان و دسترسی بشردوستانه، صلح در اوکراین، قفقاز جنوبی و بالکان غربی، خلع سلاح و آزادی مذهبی در آفریقا، از جمله سودان، کنگو، و ساحل و آشتی در میانمار را خواستار شد.

فرانسیس هفته‌های آخر عمر خود را به دلیل مشکلات تنفسی و ذات الریه در بیمارستان «جملی» رم گذراند.

مرگ او آغاز روند رسمی برای انتخاب پاپ جدید است، که با تدفین پاپ در روز‌های آینده آغاز می‌شود و با دود سفیدی که از کلیسای سیستین به نشانه انتخاب پاپ جدید بیرون می‌آید، پایان می‌یابد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: پاپ فرانسیس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار