دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ریزش بورس آمریکا در پی ابتلای ترامپ به ویروس کرونا

پس از اعلام ابتلای ترامپ و همسرش به ویروس کرونا شاخص سهام در بازارهای مالی آمریکا با افت شدیدی روبرو شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 02
کد خبر: ۶۱۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ان بی سی نیوز، شاخص سهام بورس وال استریت آمریکا روز جمعه پس از مثبت اعلام شدن تست ویروس کرونای دونالد ترامپ و همسرش با ریزش همراه شده است.

 

بر اساس این گزارش شاخص صنعتی داوجونز بیش از 500 واحد کاهش یافته و شاخص های اس اند پی 500 و نزدک نیز منفی شده است. سود اوراق قرضه دولتی 10 ساله خزانه داری آمریکا نیز به کمتر از 0.6578 درصد کاهش یافته است.

 

این در حالی است که مجلس نمایندگان آمریکا بسته محرک مالی 2.2 تریلیون دلاری برای مقابله با ویروس کرونا را تصویب کرده اند و سرمایه گذاران منتظر تحولات بعدی هستند. دولت ترامپ و دموکرات ها هنوز بر سر بخش های اصلی این بسته محرک مالی اختلافات عمیقی دارند. پیش بینی می شود این بسته محرک مالی در مجلس سنا تصویب نخواهد شد. میچ مک کانل رهبر اکثریت سنای آمریکا با مفاد اصلی این طرح مخالفت کرده است.

 

رسانه‌های آمریکا از مثبت شدن تست ویروس کرونای دونالد ترامپ و همسرش خبر دادند.

 

وی در توئیتر خود نوشت: تست بیماری کووید-19 من و ملانیا مثبت شده است. ما به زودی دوره قرنطینه و نقاحت را شروع می کنیم.

 

رئیس جمهور آمریکا که تست کرونای وی مثبت شده است، سفر روز جمعه خود به فلوریدا را لغو کرده است.

 

رسانه ها اعلام کردند مایک پنس، معاون ترامپ باید در زمان قرنطینه کرونایی و درمان ترامپ مسئولیت ریاست جمهوری را برعهده بگیرد.

 

همچنین احتمالا مناظره دوم ترامپ با بایدن که قرار بود 15 اکتبر (24 مهر) برگزار شود لغو خواهد شد.

ارسال نظر