کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

گزافه‌گویی وزیر خارجه عربستان علیه ایران

وزیر خارجه رژیم آل سعود با تکرار ادعاهای بی اساس مدعی نقض برجام از سوی ایران شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 03
کد خبر: ۶۱۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر وزیر خارجه سعودی روز شنبه در سخنانی با گزافه‌گویی  خواستار مواجهه با نقض برجام از سوی ایران شد.

به نوشته وبگاه «سعودی گزت» «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی در مراسم مجازی  به مناسبت  روز جهانی نابودسازی جنگ افزارهای اتمی  به جامعه جهانی توصیه کرد تا  مسئولانه عمل کرده و با نقض توافق هسته‌ای سال 2015 از سوی ایران برخورد کنند.  وزیر خارجه رژیم سعودی در بخش دیگر سخنان خود گفت، ذخایر اورانیوم غنی شده ایران در حال حاضر 10 برابر بیشتر از حد تعیین شده در توافق هسته‌ای است.

فیصل بن فرحان در ادامه گزافه‌گویی‌های خود مدعی شد: «ضروری است که جامعه جهانی برابر هر کشوری که به دنبال دستیابی به سلاح اتمی است متحد شود، به ویژه کشورهایی که رفتارهای تهاجمی دارند و با تامین بودجه شبه نظامیان تروریست و تأمین سلاح به دنبال بی ثبات کردن امنیت بین المللی هستند.»

کابینه رژیم سعودی روز چهارشنبه نیز در بیانیه‌ای با ادعای تخلف ایران در برنامه هسته‌ای، از جامعه جهانی خواست تا موضع قاطعی برابر تهران اتخاذ کند.کابینه سعودی  روز چهارشنبه ادعا کرد، جامعه بین المللی باید موضع قاطعی علیه ایران اتخاذ کرده  و با نقض مرتبط با برنامه هسته‌ای این کشور برخورد جدی شود.

 

فارس

ارسال نظر