ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

گزافه‌گویی وزیر خارجه عربستان علیه ایران

گزافه‌گویی وزیر خارجه عربستان علیه ایران وزیر خارجه رژیم آل سعود با تکرار ادعاهای بی اساس مدعی نقض برجام از سوی ایران شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 03
کد خبر: ۶۱۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر وزیر خارجه سعودی روز شنبه در سخنانی با گزافه‌گویی  خواستار مواجهه با نقض برجام از سوی ایران شد.

به نوشته وبگاه «سعودی گزت» «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی در مراسم مجازی  به مناسبت  روز جهانی نابودسازی جنگ افزارهای اتمی  به جامعه جهانی توصیه کرد تا  مسئولانه عمل کرده و با نقض توافق هسته‌ای سال 2015 از سوی ایران برخورد کنند.  وزیر خارجه رژیم سعودی در بخش دیگر سخنان خود گفت، ذخایر اورانیوم غنی شده ایران در حال حاضر 10 برابر بیشتر از حد تعیین شده در توافق هسته‌ای است.

فیصل بن فرحان در ادامه گزافه‌گویی‌های خود مدعی شد: «ضروری است که جامعه جهانی برابر هر کشوری که به دنبال دستیابی به سلاح اتمی است متحد شود، به ویژه کشورهایی که رفتارهای تهاجمی دارند و با تامین بودجه شبه نظامیان تروریست و تأمین سلاح به دنبال بی ثبات کردن امنیت بین المللی هستند.»

کابینه رژیم سعودی روز چهارشنبه نیز در بیانیه‌ای با ادعای تخلف ایران در برنامه هسته‌ای، از جامعه جهانی خواست تا موضع قاطعی برابر تهران اتخاذ کند.کابینه سعودی  روز چهارشنبه ادعا کرد، جامعه بین المللی باید موضع قاطعی علیه ایران اتخاذ کرده  و با نقض مرتبط با برنامه هسته‌ای این کشور برخورد جدی شود.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار