زمان واریز یارانه نقدی شب یلدا اعلام شد/ صفر تا صد کالابرگ و یارانه نقدی شب یلدا قیمت روز گوشت قرمز در ۱۹ آذر ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول روش وثیقه کردن دارایی‌ها از سیم‌کارت و یارانه تا طلا و سهام اعلام شد زمان ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ هر گرم طلای ۱۸ عیار، ۱۲ میلیون و ۷۶۷ هزار تومان شد، سکه ۱۳۳ میلیون و ۳۰۰ تومان سهمیه بنزین این خودرو‌ها حذف نمی‌شود + جزئیات عرضه اولیه سهام نیان باتری خاوران با نماد بانیان تکلیف کارت سوخت مالکین چندخودرو چه می‌شود؟ پیش بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۱۸ آذر ‍۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ سهمیه سوخت موتورسیکلت‌ها محفوظ است؛ تسهیلات برای فرسوده‌ها اصلاح قیمت بنزین و جزئیات سهمیه‌بندی/ بنزین سه نرخی از این تاریخ اجرایی میشود شرایط فروش اطلس S ویژه متقاضیان طرح عادی اعلام شد

یک چهارم صادرات غیر نفتی ایران به چین است

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: برای توسعه تجارت با چین در یک ماه اخیر در چند نمایشگاه غرفه‌های مجازی را شکل داده ایم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 05
کد خبر: ۶۱۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر مجیدرضا حریری رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین درباره حضور بخش خصوصی در قرار داد ایران و چین گفت: تنظیم قرارداد ایران و چین و قرارداد‌های این چنینی بر عهده حاکمیت است و نماینده بخش خصوصی نمی‌تواند در مذاکرات میان دو کشور حضور پیدا کند، قطعا چنین انتظاری نداریم اما اگر در حوزه‌های اقتصادی آن از ما نظر خواهی شود حتما مشارکت خواهیم کرد.

حریری گفت: حدود ۲۶ الی ۲۷درصد از صادرات غیر نفتی ما به کشور چین انجام می‌شود به عبارتی دیگر این کشور بیش از یک چهارم صادرات غیر نفتی ما را در اختیار دارد، این محصولات شامل خشکبار، زعفران، گیاهان دارویی، شیرینی و شکلات، گلاب است.

وی افزود: یکی از بازار‌های مهم فرش ایران در چین قرار دارد و دلیل اینکه صادرات فرش و صنایع دستی ما در شش ماه گذشته افت کرده، این است که باید نمایندگانی از طرف ما در کشور‌های دیگر حضور یابند تا بتوانند این کالا را بفروشند، اما به دلیل کرونا چندین ماه است که چنین امری میسر نیست.

حریری تاکید کرد: قرار بود که ما برای سال ۲۰۲۰ پروژه‌ای را تحت عنوان توسعه صادرات به چین کلید بزنیم که به دلیل کرونا متوقف شد و ما به دنبال این هستیم که ظرفیت صادرات به این کشور را تقویت کنیم؛ در یک ماه اخیر در چند نمایشگاه غرفه‌های مجازی را شکل داده ایم. امیدواریم به محض آرام شدن شرایط فعالیت‌های خود را از سر بگیریم.

 

تابناک

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار