جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

یک چهارم صادرات غیر نفتی ایران به چین است

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: برای توسعه تجارت با چین در یک ماه اخیر در چند نمایشگاه غرفه‌های مجازی را شکل داده ایم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 05
کد خبر: ۶۱۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر مجیدرضا حریری رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین درباره حضور بخش خصوصی در قرار داد ایران و چین گفت: تنظیم قرارداد ایران و چین و قرارداد‌های این چنینی بر عهده حاکمیت است و نماینده بخش خصوصی نمی‌تواند در مذاکرات میان دو کشور حضور پیدا کند، قطعا چنین انتظاری نداریم اما اگر در حوزه‌های اقتصادی آن از ما نظر خواهی شود حتما مشارکت خواهیم کرد.

حریری گفت: حدود ۲۶ الی ۲۷درصد از صادرات غیر نفتی ما به کشور چین انجام می‌شود به عبارتی دیگر این کشور بیش از یک چهارم صادرات غیر نفتی ما را در اختیار دارد، این محصولات شامل خشکبار، زعفران، گیاهان دارویی، شیرینی و شکلات، گلاب است.

وی افزود: یکی از بازار‌های مهم فرش ایران در چین قرار دارد و دلیل اینکه صادرات فرش و صنایع دستی ما در شش ماه گذشته افت کرده، این است که باید نمایندگانی از طرف ما در کشور‌های دیگر حضور یابند تا بتوانند این کالا را بفروشند، اما به دلیل کرونا چندین ماه است که چنین امری میسر نیست.

حریری تاکید کرد: قرار بود که ما برای سال ۲۰۲۰ پروژه‌ای را تحت عنوان توسعه صادرات به چین کلید بزنیم که به دلیل کرونا متوقف شد و ما به دنبال این هستیم که ظرفیت صادرات به این کشور را تقویت کنیم؛ در یک ماه اخیر در چند نمایشگاه غرفه‌های مجازی را شکل داده ایم. امیدواریم به محض آرام شدن شرایط فعالیت‌های خود را از سر بگیریم.

 

تابناک

ارسال نظر