دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

مدت سربازی ۲۴ ماه شد

مدت سربازی ۲۴ ماه شد رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح از ۲۴ ماهه شدن خدمت وظیفه عمومی خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 07
کد خبر: ۶۲۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمی پور رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح اظهار کرد: متناسب سازی مدت خدمت دوره ضرورت در مناطق گوناگون خدمتی برای کارکنان وظیفه بومی و غیربومی با رویکرد کاهش خدمت در مناطق امنیتی درگیر و عملیاتی و افزایش خدمت در مناطق عادی و برخوردار انجام شده است.

او درباره این تغییرات افزود: مدت خدمت کارکنان وظیفه غیر بومی در مناطق امنیتی درگیر و جزایر طرح نازعات به مدت ۱۷ ماه، در مناطق عملیاتی و امنیتی غیر درگیر محروم و بد آب و هوا مرزی و سایر جزایر خلیج فارس ۱۸ ماه و مناطق عادی ۲۱ ماه خواهد بود.

دریادار دوم رحیمی پور گفت: مدت خدمت کارکنان وظیفه بومی در مناطق امنیتی درگیر و جزایر طرح نازعات به مدت ۱۷ ماه، در مناطق عملیاتی و امنیتی و غیر درگیر، محروم و بد آب و هوا، مرزی و سایر جزایر خلیج‌فارس ۲۱ ماه و در مناطق عادی ۲۴ ماه خواهد بود.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه  مدت خدمت کارکنان وظیفه بومی و غیربومی شاغل در یگان‌های حفاظت دستگاه‌های دولتی از جمله سازمان زندان‌ها، وزارت اطلاعات، قوه قضاییه، انرژی اتمی و سازمان شیلات نیز به تناسب منطقه‌ای که در آن خدمت می‌کنند همانند کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح خواهد بود، افزود: مدت خدمت برای مشمولین امریه دار که در دستگاه‌های دولتی و غیردولتی خدمت می‌کنند کماکان ۲۴ ماه خواهد بود.

دریادار دوم رحیمی پور گفت:  مطابق مقررات ابلاغی کلیه کارکنان وظیفه‌ای که فاصله شهر یا روستای محل سکونت تا محل خدمت آنان بیش از ۵۰ کیلومتر باشد غیر بومی و کمتر از ۵۰ کیلومتر بومی محسوب می‌شوند.

او تصریح کرد: این مقررات برای مشمولین وظیفه اعزامی از تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۱ به بعد اجرا می‌شود و مدت خدمت کلیه کارکنان وظیفه حین خدمت و کلیه مشمولین وظیفه که در آبان‌ماه سال ۱۳۹۹ به خدمت اعزام شود در شمول مقررات قبلی خواهد بود.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح  با بیان اینکه این کار خدمت را عادلانه‌تر کرده است، گفت: کاهش مدت خدمت بیش از دو سوم سربازان  و افزایش یک سوم دیگر را دربرمیگیرد  و لذا در مجموع کاهش مدت خدمت داریم.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح گفت: پیشتر مدت خدمت در مناطق عملیاتی ۱۸ ماه و مناطق بد آب و هوا ۱۹ ماه بود.

شمما نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار