تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

انتقاد نماینده مجلس از دولتی بودن صنعت خودروسازی کشور

انتقاد نماینده مجلس از دولتی بودن صنعت خودروسازی کشور نماینده مردم گرمی در مجلس گفت: تا زمانی که صنعت خودروسازی ما دولتی باشد نه تنها وضع بهتر نمی‌شود بلکه بدتر هم خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 09
کد خبر: ۶۲۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولی اسماعیلی نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از دولتی بودن صنعت خودروسازی کشور، گفت: تا زمانی که صنعت خودروسازی ما دولتی باشد وضع بهتر نمی‌شود و حتی می‌توان گفت که بدتر هم خواهد شد.

 

وی افزود: صنعت خودروسازی باید از این حالت خارج و وارد عرصه رقابت شود و چاره آن اجرای صحیح اصل 44 قانون اساسی در این باره است.

 

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما چند سال است که این موضوع را پیگیری می‌کنیم و بر این اعتقادیم که باید صنعت خودروسازی ما از حالت دولتی خارج شود تا وضعیتش بهبود یابد.

 

اسماعیلی خاطرنشان کرد: باید صنعت خودروسازی ما به شخص دارای اهلیت در بخش خصوصی واگذار شود و خصوصی‌سازی به نحو صحیح در مورد آن صورت گیرد.

 

وی در پایان گفت:‌ با اجرای صحیح خصوصی‌سازی در باره صنعت خودروسازی و ایجاد رقابت بین تولیدکنندگان داخل در این باره است که می‌توان به آینده صنعت خودروسازی در کشور امیدوار بود و آینده روشنی را برای آن ترسیم کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار