گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟

تداوم بارش های پراکنده در کشور

تداوم بارش های پراکنده در کشور امروز بارش باران، رعد و برق و وزش باد شدید در شرق کردستان وکرمانشاه، سواحل خزر، دامنه‌های زاگرس مرکزی، در استان‌های اصفهان و لرستان، تهران و زنجان پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 09
کد خبر: ۶۲۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امروز در استان‌های ساحلی خزر و برخی نقاط استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران، قم، شمال سمنان، کردستان، شرق کرمانشاه، همدان، مرکزی، لرستان، اصفهان و شمال چهارمحال و بختیاری بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات البرز مرکزی و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش برف پیش بینی می‌شود.

 

آسمان تهران امروز نیمه ابری تا ابری در برخی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

 

روز شنبه در استان‌های مازندران بارش پراکنده خواهیم داشت.

 

در دو روز آینده در نیمه شرقی کشور در بعضی ساعات با شدید و در نقاط مستعد گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

 

روز جمعه در شمال شرق و شرق استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی از جمله تهران و نواحی مرکزی کشور کاهش محسوس دما رخ خواهد داد.این کاهش دما در شرق به کشور تا دوشنبه تداوم دارد.

 

در سایر نقاط واقع در نیمه شمالی کشور از شنبه تا پایان هفته آینده و در شرق کشور از دوشنبه تا پایان هفته روند افزایش تدریجی دما را خواهیم داشت.

 

خلیج فارس در دو روز آینده و در دریای خزر امروز مواج است./ باشگاه خبرنگاران جوان

 
 
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار