برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود
سرلشکر باقری:

تحکیم اقتدار دفاعی نتیجه هم افزایی نیروهای مسلح است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: هم افزایی بین ارتش و نیروهای مسلح نتیجه بخش بوده و پیامدهای این هماهنگی، تحکیم اقتدار دفاعی و قدرت بازدارندگی کشور را سبب شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 09
کد خبر: ۶۲۳۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جمع فرماندهان و معاونین نهاجا با تمجید از نقش نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس و پس از آن به ویژه طی سال‌های اخیر در پشتیبانی از محور مقاومت، گفت: به فضل الهی امیدواریم این نیروی غیرتمند و خوشنام با بهره‌گیری از نیروهای جوان و متخصص خود همچنان راه پر افتخار گذشته را ادامه داده و در عرصه مأموریت‌های خطیر و راهبردی محوله بدرخشد.

وی با اشاره به آغاز حرکت نهاجا در مسیر ساخت نیروی هوایی تراز نظام و انقلاب اسلامی بر مبنای بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب و همچنین سند چشم انداز ۱۴۰۴، بر اهمیت تلاش نسل فعلی نیروی هوایی در تهیه سند قدرت هوایی برای پاسخ گویی مقتدرانه به تهدیدات آینده تاکید کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه رشد پروازهای عملیاتی و تاکتیکی نهاجا و همچنین دستاوردهای چشمگیر در افزایش برد، دقت و هوشمند سازی موشک‌ها و شبیه سازها را حائز اهمیت و درخور تقدیر برشمرد و خاطر نشان کرد: هم افزایی بین ارتش و نیروهای مسلح بحمدالله نتیجه بخش بوده و پیامدهای این تعامل و هماهنگی، تحکیم اقتدار دفاعی و قدرت بازدارندگی کشور را سبب شده است.

سرلشکر باقری در پایان، حضور خود در نهاجا را به یاد ماندنی توصیف و نگهداشت، تربیت و آموزش نیروی انسانی مبتنی بر آموزه‌های دینی و انقلابی و رفتار و مشی بزرگوارانه و برادرانه را مقوله‌ای مهم و غفلت ناپذیر قلمداد و ضرورت هماهنگی، همکاری و همراهی فرماندهی، سازمان‌های عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات در مجموعه نیروهای مسلح از جمله در نیروی هوایی ارتش در این راستا را مورد تاکید قرار داد.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار