کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

سی ان ان: سفر آتی رییس جمهور چین به آمریکا انجام نمی‌شود

شبکه تلویزیونی سی ان ان روز شنبه توقف برنامه ریزی‌ها برای سفر آتی ' شی جین پینگ ' رییس جمهوری چین به آمریکا خبر داد و این تصمیم را مرتبط با مذاکرات بی نتیجه دونالد ترامپ و رهبر کره شمالی در هانوی دانست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 09
کد خبر: ۶۲۵۱
به گزارش راهبرد معاصر ، شبکه تلویزیونی سی ان ان روز شنبه توقف برنامه ریزی‌ها برای سفر آتی ' شی جین پینگ ' رییس جمهوری چین به آمریکا خبر داد و این تصمیم را مرتبط با مذاکرات بی نتیجه دونالد ترامپ و رهبر کره شمالی در هانوی دانست.

سی ان ان گزارش داد؛ نوع رفتار رئیس جمهوری آمریکا در نشست هانوی که مذاکره با کره شمالی را ناکام گذاشت؛ بر روابط بین المللی و مذاکرات آتی وی با مقامات بلند پایه چینی نیز تاثیر گذاشته است لذا رییس جمهوری چین به آمریکا سفر نمی‌کند.
به گزارش سی ان ان؛ منابع نزدیک به مذاکرات به این شبکه تلویزیونی گفته اند که ' شی جین پینگ ' رئیس جمهوری چین نگران نوع رفتار دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا است که هشت هزار مایل (نزدیک به ۱۳ هزار کیلومتر) جهت گفتگو با ترامپ را طی کند و آنگاه شاهد رفتاری همچون کره شمالی باشد که ترامپ خود را از انجام این مذاکره کنارکشید و آنرا بدون نتیجه رها ساخت.
سی ان ان افزود: گفته می‌شود هیات چینی برنامه سفر رئیس جمهوری چین به آمریکا را متوقف کرده است.
این شبکه خبری ادامه داد: منابع نزدیک به این مذاکرات به سی ان ان گفتند که هم اکنون طرف مذاکره کننده آمریکایی در تلاش است تا در مذاکرات تجاری با چین به یک توافق موقت دست یابد.
به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در دومین دیدار خود با 'کیم جونگ اون' رهبر کره شمالی در روز‌های ۲۷ و ۲۸ فوریه (هشتم و نهم اسفندماه) درهانوی پایتخت ویتنام بدون حصول توافقی و بدون انجام هیچگونه کنفرانس خبری آنرا ترک کرد.
سی ان ان همچنین در گزارش‌های امروز خود از فعالیت در سایت‌های پرتاب موشک کره شمالی بنابر تصاویری ماهواره‌ای خبر داده و آنرا نوعی ارسال پیام به واشنگتن تفسیر کردند.
نخستین ملاقات بین رئیس جمهوری آمریکا و رهبر کره شمالی در مورخ ۱۲ ژوئن ۲۰۱۸ برابر با ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ در سنگاپور انجام شد.
ارسال نظر