آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد
عضو کمیته ملی مقابله با کرونا:

نمی‌توان کرونا را کنترل کرد/اغلب کرونایی های چاق فوت می کنند

نمی‌توان کرونا را کنترل کرد/اغلب کرونایی های چاق فوت می کنند مینو محرز با بیان اینکه ویروس کرونا جهش یافته و دیگر قابل کنترل نیست، تصریح کرد: اغلب افراد چاق در روند ابتلا به کرونا فوت می‌کنند. این ویروس در برخی از افراد نیز ضایعات عروقی به دنبال داشته و این می‌تواند در ارگان‌های اساسی بدن همچون ضایعه مغزی، ریوی و قلبی شدید به‌دنبال داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 13
کد خبر: ۶۲۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر این روزها کرونا اوج گرفته و روند ابتلا و مرگ‌ومیرهای هر روز بیش از گذشته است. روز گذشته بر اساس گزارش سخنگوی وزارت بهداشت 272 نفر بر اثر کرونا جان باختند. این رقم بالاترین میزان مرگ‌ومیر در 8 ماه کرونایی اخیر بوده است. در این شرایط باید سبک زندگی جدیدی برای مهار کرونا را در دستور کار قرار داد.

کرونا در تابستان جهش داشت

مینو محرز، عضو کمیته ملی مقابله با کرونا درباره آخرین تغییرات ویروس کرونا به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: ویروس کرونا در تابستان امسال جهش داشت و سرعت انتقال ویروس به این شکل افزایش یافت.

او  افزود: در این شرایط به یکباره میزان مبتلایان به کرونا چندین برابر افزایش یافت و خانواده‌ها مبتلا شدند.

 او تصریح کرد: از  4 ماه قبل ویروس کرونا جهش یافته است. علت افزایش مبتلایان به این ویروس به‌دلیل حضور افراد در تجمعات بدون در نظر گرفتن فاصله‌گذاری اجتماعی، مسافرت‌های متعدد و برگزاری مراسم‌های مذهبی، بازگشایی مدارس و ... در حال حاضر اوج گرفته و قابل کنترل نیست.

 چاق‌ها کرونا می‌گیرند

محرز درباره اینکه چرا برخی از افراد بدون ابتلا به بیماری زمینه‌ای به یکباره به‌دلیل ابتلا به کرونا فوت می‌کنند، گفت: اغلب افراد چاق در روند ابتلا به کرونا فوت می‌کنند. این ویروس در برخی از افراد نیز ضایعات عروقی به‌دنبال داشته و این مسئله می‌تواند در ارگان‌های اساسی بدن همچون ضایعه مغزی، ریوی و قلبی شدید به‌دنبال داشته باشد. این مسائل منجر به فوت ناگهانی در فرد می‌شود.  

تفاوت کرونای ایرانی با کرونای خارجی

او در پاسخ به این شایعه که گفته می‌شود فقط مردم در ایران چندین بار به  کرونا مبتلا می‌شوند و در دیگر کشورها چنین مقوله‌ای نیست، تاکید کرد: این ویروس در همه جای دنیا به یک شکل است. مقالات متعددی در این رابطه وجود دارد.

به گفته کارشناس سازمان جهانی بهداشت تمامی مسائل مربوط به کووید 19 در تمامی نقاط دنیا به یک شکل است.

واکسن آنفلوآنزا را می‌توان تا پایان آبان تزریق کرد/ مهار کرونا با فاصله گذاری اجتماعی

محرز درباره زمان‌بندی تزریق واکسن آنفلوآنزا  افزود: باید با آغاز فصل سرما واکسن را تزریق کرد. واکسن‌های آنفلوآنزا سفارش داده شده و در روزهای آینده وارد می‌شود.

عضو کمیته ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: در شرایط کنونی مبتلایان به بیماری خاص، زنان باردار، کادر پزشکی و ...  بر اساس اولویت‌بندی وزارت بهداشت به تزریق واکسن می‌پردازند.

او درباره زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا گفت: واکسن آنفلوآنزای تولید داخل دی ماه سال جاری توزیع می‌شود، البته دی ماه برای تزریق این واکسن دیر است، اما این واکسن را می‌توان تا اواخر آبان تزریق کرد.

محرز ادامه داد: خوشبختانه با استفاده از تجربه کره جنوبی و استفاده از فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک می‌توان از ابتلا به انواع بیماری‌های ویروسی جلوگیری کرد.

کرونا گریبانگیر همه جهان است

این کارشناس سازمان جهانی بهداشت درباره آخرین یافته‌های علم پزشکی ویروس کرونا گفت: هیچ مطالعه جدیدی در این باره ثبت نشده است. این ویروس گریبان‌گیر همه دنیا شده است.

مهار کرونا از طریق شست و شوی دست

این پزشک عفونی درباره انتقال ویروس کرونا از طریق سطح و سطوح تصریح کرد: سطوح تاثیر چندانی در انتقال ویروس ندارند، بلکه باید با شست و شوی دست از انتقال این ویروس جلوگیری کرد.

برنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار