پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

مسئله کمبود نان صحت دارد؟

مسئله کمبود نان صحت دارد؟ کمبود نان وجود ندارد و فقط تغییر نرخ کرایه حمل و نقل آرد از کارخانجات به نانوایی ها منجر به تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۲۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در هفته های اخیر تصاویر و ویدیوهایی از تعطیلی برخی نانوایی ها و تشکیل صفهای طویل برای خرید نان در برخی استان ها منتشر شد و این نگرانی را در بین مردم ایجاد کرد که نان کم شده است. موضوعی که رییس اتحادیه نان سنتی آن را رد کرد و گفت هیچ کمبودی در آرد و نان در کشور وجود ندارد.

 

بیژن نوروز مقدم با بیان اینکه آرد و نان به اندازه کافی در کشور وجود دارد و مشکلی در این زمینه نداریم گفت: یک شرکت حمل و نقلی که مخصوص حمل آرد به نانوایی ها است اعلام کرد نرخ کرایه حمل و نقل پایین بوده و بایستی اصلاح شود و به همین دلیل در حمل آرد نیز مسامحه می کرد که با افزایش قیمت اعمال شده، این مشکل برطرف و مقرر شد آردها به موقع و در زمان مناسب تحویل نانوایی ها داده شود.

 

وی ادامه داد: این شرکت مسئول حمل آرد حدود ۱۵ استان از جمله تهران است. کرایه ای که برای حمل هر کیسه آرد از کارخانجات تهران به نانوایی ها داده می شد ۱۵۰۰ تومان بود که به ۲۲۰۰ تومان افزایش یافت و کرایه حمل آرد از کارخانجات کرج به تهران نیز ۲۵۰۰ تومان شد. همچنین این شرکت تعهد داد که آردها را به موقع تحویل دهد.

 

رییس اتحادیه نان سنتی در پاسخ به این سوال که آیا افزایش کرایه حمل و نقل بر قیمت تمام شده نان اثر خواهد گذاشت یا خیر، گفت: از ابتدای سال هزینه های نانوایی ها از جمله دستمزد کارگران افزایش پیدا کرده است. ۶۰ تا ۷۰ درصد هزینه تمام شده نان هزینه دستمزد است. بیمه، مالیات، آب، برق، گاز و هزینه های تحمیلی کرونا ( مواد ضدعفونی، دستکش و ...) همه و همه بر افزایش هزینه های نانوایی ها موثر است.

 

وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون در روز ۴۰۰ هزار تومان افزایش هزینه داشتیم، گفت: در بخشنامه سال گذشته بند آخر عنوان شده بود که نرخ تعیین شده نان تا زمانی که قیمت گندم یا سایر هزینه های تولید افزایش نیافته ملاک عمل خواهد بود. یعنی اگر هر کدام از این موارد افزایش یابد، باید در قیمت نان تجدید نظر شود. بعد از ماه رمضان تا کنون نامه نگاری های زیادی کردیم و آنالیز قیمت دادیم. قرار بود سازمان حمایت نتیجه را اعلام کند ولی هنوز پاسخی داده نشده است.

 

به گفته وی، نانوایان سخت در مضیقه هستند و درآمد آنها در حدی نیست که بتوانند هزینه های اضافی را از جیب خود بپردازند.

 

نوروز مقدم در پاسخ به این سوال که آیا گزارشی از تعطیلی نانوایی ها درسطح شهر تهران داشته اید یا خیر، گفت: خوشبختانه هیچ واحدی تعطیل نشد، زیرا به نانوایان اعلام کردیم که آرد مورد نیاز خود را به هر شکلی که می توانند تامین کنند ولی واحدی تعطیل نشود.
منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار