تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

احتمال ادامه روند کاهشی بازار / قیمت طلا تا انتخابات آمریکا چه می‌شود؟

احتمال ادامه روند کاهشی بازار / قیمت طلا تا انتخابات آمریکا چه می‌شود؟ نایب رئیس دوم اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید قیمت طلا تا انتخابات آمریکا نوسان دارد و ممکن است قیمت طلا فردا اندکی کاهش یابد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۳۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر با توافق ایران و عراق و احتمال واردات دلار از این کشور، بازار ارز واکنش مثبتی نشان داد. به طوری‌که قیمت دلار با 300 تومان کاهش به 31 هزار و 700 تومان رسید. قیمت طلا و سکه نیز امروز روند کاهشی داشتند.

با این حال آیا ممکن است قیمت طلا تا انتخابات آمریکا روند کاهشی داشته باشد؟ نایب رئیس دوم اتحادیه طلا و جواهر تهران معتقد است قیمت سکه و طلا در صورتی ارزان می‌شود که اولا دلارهای بلوکه شده ایران در کشورهای دیگر آزاد شود؛ دوم اینکه این دلارها به درستی روانه بازار شود و التهاب قیمت را کاهش دهد. اما اگر چنین نشود قیمت دلار و سکه مجددا نوسان خواهد داشت.

در ادامه نایب رئیس دوم اتحادیه طلا و جواهر تهران در پاسخ به این پرسش که نوسان قیمت طلا تا کجا پیش می‌رود؟ به تجارت‌نیوز گفت: امروز به دلیل خبرساز شدن واردات دلارهای ایران از عراق بازار طلا واکنش مثبتی از خود نشان داد، به طوری که سکه با 385 هزار تومان کاهش با قیمت 16 میلیون و 290 هزار تومان معامله شد. قیمت طلا هم با 26 هزار تومان کاهش رقم یک میلیون و 467 هزار تومان را ثبت کرد. انس جهانی طلا هم با 20 دلار کاهش به قیمت یک هزار و 903 دلار رسید. معتقدیم قیمت طلا تا انتخابات آمریکا نوسان دارد و ممکن است قیمت طلا فردا هم کمی کاهش یابد.

او با اشاره به حباب قیمت سکه اظهار کرد: فعلا حباب سکه یک میلیون و 700 هزار تومان است. سکه قدیم امروز با قیمت 15 میلیون و 350 هزار تومان معامله می‌شد. نیم سکه با قیمت هشت میلیون و 900 هزار تومان فروخته شده است. ربع سکه و سکه گرمی نیز به ترتیب با قیمت شش و سه میلیون تومان خرید و فروش شده است.

تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار