محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

یک ازدواج صد در صد فوتبالی در لیگ فوتبال ایران+عکس

کاپیتان تیم فوتبال بانوان سپاهان با کاپیتان سابق تیم فوتبال آقایان سپاهان ازدواج کردند تا یک پیوند صد در صد قوتبالی در لیگ فوتبال کشورمان شکل بگیرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 09
کد خبر: ۶۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر ؛، الهام فرهمند، کاپیتان تیم فوتبال بانوان سپاهان با حسین پاپی، کاپیتان سابق تیم فوتبال سپاهان ازدواج کرد تا یک پیوند فوتبالی سپاهانی شکل بگیرد. صفحه رسمی اینستاگرام باشگاه سپاهان با انتشار تصویر این دو کاپیتان خبر ازدواج این دو فوتبالیست را اعلام کرد.

 

یک ازدواج صد در صد فوتبالی در لیگ فوتبال ایران+عکس

 

پاپی از جمله بازیکنان قدیمی باشگاه سپاهان است که تا به حال به جز تیم سپاهان، در هیچ باشگاه دیگری بازی نکرده، توپ نزده و همیشه در سپاهان حضور داشته است. فرهمند نیز حدود سه سال است که به عنوان یکی از ملی‌پوشان فوتبال بانوان شناخته شده است. فرهمند پیش از این توانسته بود به همراه تیم آینده‌سازان عنوان قهرمانی لیگ برتر را به دست بیاورد. او دو فصل پیش به عنوان یکی از پیشتازان راه‌اندازی تیم فوتبال دختران سپاهان لقب گرفت و در دو فصل اخیر با بازوبند کاپیتانی این تیم در رقابت‌های لیگ برتر حاضر شد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده