اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

تهدید عجیب ترامپ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری

رئیس‌جمهور آمریکا که در روزهای پایانی رقابت های انتخاباتی به تکاپو افتاده، به طعنه و تمسخر در جمع هوادارانش گفت که اگر در ایالت کلیدی «فلوریدا» مقابل بایدن شکست بخورد، فرماندار این ایالت را اخراج می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا که با نزدیک شدن انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ۹۹) به طعنه و کنایه و گمانه‌زنی‌ها درباره نتیجه احتمالی انتخابات روی آورده است، روز گذشته جمعه 25 مهر ماه در یکی از تجمعات انتخاباتی در «اوکالا» ایالت فلوریدا به طعنه و تمسخر گفت که اگر در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری آمریکا در ایالت کلیدی «فلوریدا» در مقابل «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها شکست بخورد، راهی برای اخراج «ران دسانتیس» فرماندار این ایالت پیدا خواهد کرد.

 

ایالت فلوریدا یکی از ایالات کلیدی جنوبی آمریکا است که دارای ۲۹ رأی الکترال است و جدیدترین نظرسنجی‌ها در این ایالت نشان می‌دهد که بایدن با اختلاف ۱.۴ درصد از ترامپ پیشتاز است.

 

بنا به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی «هیل»، ترامپ که پیش از این در یک تجمع انتخاباتی در جورجیا با طنز و کنایه گفته بود در صورتی که در مقابل نامزدی مثل «جو بایدن» رقابت‌های انتخاباتی را واگذار کند، دیگر جایی برای او در آمریکا نخواهد بود، مدعی شد که فرماندار جمهوری‌خواه فلوریدا دوست وی بوده است و ضمن قدردانی از وی گفت: «او عملکرد عالی داشته است و دوست من بوده است. هی، ران، این ایالت را می‌بریم؟ (اینجا) لطفا..می‌دانی که اگر نبریم، من فرماندار را مقصر می‌دانم. هرجور شده، وی را اخراج می‌کنم. او را اخراج می‌کنم. به هرحال یک راهی (برای اخراج وی) پیدا می‌کنم».

 

ترامپ همچنین در ادامه، پیروزی دسانتیس در انتخابات فرمانداری ایالت فلوریدا را به خود ارتباط داد و گفت: «او نزد من آمد و گفت: "آقا، من می‌خواهم برای فرمانداری وارد رقابت‌ها شوم". من به وی گفتم: "باشه، می‌دانی که درک می‌کنم اما راه زیادی در پیش داری". او گفت: "نه، من تأییدیه شما را می‌خواهم". بهش گفتم: "ببین ران، بگذار درباره اش فکر کنم". به هرحال می‌دانید که او یک آدم بزرگی است، (دانشگاه) هاروارد، (دانشگاه) ییل، باهوش. به او گفتم: "باشه، ران، تأییدت می‌کنم، خدا می‌دونه که چه اتفاقی قراره بیافته».

 

۱۷ روز مانده به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا باقی مانده و ترامپ در حالی در تجمعات انتخاباتی خود به تکاپو افتاده و به تمسخر بایدن و دیگران می‌پردازد که نگرانی‌هایی در خصوص احتمال شکست وی در انتخابات به وجود آمده است.

 

پیش از این نیز یک منبع به پایگاه خبری صهیونیستی «آکسیوس» گفته که ستاد انتخاباتی رئیس جمهور آمریکا خود را برای شکست در رقابت با نامزد دموکرات‌ها آماده می‌کند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار