نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

کاهش تنش میان هند و پاکستان و بازگشت سفرای دو کشور

در پی کاهش تنش میان دهلی‌نو و اسلام آباد دو کشور سفیران خود را بازگرداندند تا روابط دیپلماتیک در بالاترین سطح از سر گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۷۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، پس از کاهش نسبی تنش میان هند و پاکستان دو کشور برای از سرگیری روابط دیپلماتیک در بالاترین سطح ممکن تلاش خود را آغاز کردند.

گزارش‌ها حاکی است «اجی بساریه» سفیر هند در پاکستان که برای رایزنی از مدت‌ها قبل به دهلی‌نو فرخوانده شده بود راهی اسلام آباد شد و از سوی دیگر «سهیل محمود» سفیر پاکستان در هند نیز که به همین منظور فراخوانده شده بود امروز به دهلی‌نو بازمی‌گردد.


کارشناسان مسائل منطقه‌ای این اقدام را تلاشی ارزنده برای بهبود روابط دو کشور تلقی کرده و ابراز امیدواری کردند: تنش در منطقه جنوب آسیا کمتر شود.

مشکلات فعلی میان هند و پاکستان پس از کشته شدن 44 نظامی هندی در حادثه تروریستی پلواما آغاز شد.

دهلی‌نو مدعی شد که اسلام آباد در این حمله نقش داشته و به همین منظور با نقض حریم هوایی پاکستان جنگنده‌های خود را به خاک اسلام آباد فرستاد.

پس از این اتفاق پاکستان که اتهامات هند را رد کرده بود اقدامی مشابه صورت داده و نیروهای پدافندی این کشور دو جنگنده هندی را نیز ساقط کردند.

با آزاد شدن خلبان دستگیر شده هندی به دستور نخست وزیر پاکستان تنش میان دو کشور به شکل چشم‌گیری کاهش پیدا کرده است.

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار