زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا

کاهش تنش میان هند و پاکستان و بازگشت سفرای دو کشور

در پی کاهش تنش میان دهلی‌نو و اسلام آباد دو کشور سفیران خود را بازگرداندند تا روابط دیپلماتیک در بالاترین سطح از سر گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۷۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، پس از کاهش نسبی تنش میان هند و پاکستان دو کشور برای از سرگیری روابط دیپلماتیک در بالاترین سطح ممکن تلاش خود را آغاز کردند.

گزارش‌ها حاکی است «اجی بساریه» سفیر هند در پاکستان که برای رایزنی از مدت‌ها قبل به دهلی‌نو فرخوانده شده بود راهی اسلام آباد شد و از سوی دیگر «سهیل محمود» سفیر پاکستان در هند نیز که به همین منظور فراخوانده شده بود امروز به دهلی‌نو بازمی‌گردد.


کارشناسان مسائل منطقه‌ای این اقدام را تلاشی ارزنده برای بهبود روابط دو کشور تلقی کرده و ابراز امیدواری کردند: تنش در منطقه جنوب آسیا کمتر شود.

مشکلات فعلی میان هند و پاکستان پس از کشته شدن 44 نظامی هندی در حادثه تروریستی پلواما آغاز شد.

دهلی‌نو مدعی شد که اسلام آباد در این حمله نقش داشته و به همین منظور با نقض حریم هوایی پاکستان جنگنده‌های خود را به خاک اسلام آباد فرستاد.

پس از این اتفاق پاکستان که اتهامات هند را رد کرده بود اقدامی مشابه صورت داده و نیروهای پدافندی این کشور دو جنگنده هندی را نیز ساقط کردند.

با آزاد شدن خلبان دستگیر شده هندی به دستور نخست وزیر پاکستان تنش میان دو کشور به شکل چشم‌گیری کاهش پیدا کرده است.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار