خلبان اسرائیلی جنگنده هندی در دام پاکستان-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

خلبان اسرائیلی جنگنده هندی در دام پاکستان

درباره هدف قرار گرفتن جنگنده‌های هندی توسط پاکستان، خبرهای زیادی منتشر شده اما بیش‌تر رسانه‌ها جرأت نکردند این موضوع را فاش کنند که یکی از خلبانان جنگنده هندی که توسط پاکستان اسیر شده، اسرائیلی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر ، درباره هدف قرارگرفتن جنگنده‌های هندی توسط پاکستان خبرهای زیادی منتشر شده اما بیشتر رسانه‌ها جرأت نکردند این موضوع را فاش کنند که یکی از خلبانان جنگنده هندی که توسط پاکستان اسیر شده اسرائیلی است.

 

بیشتر رسانه‌ها این خبر را منتشر کردند که پاکستان 2 خلبان را که بر اثر سقوط جنگنده به صورت اضطراری فرود آمدند دستگیر کرده اما هویت خلبان دوم فاش نشد.

 

روزنامه امت در گزارشی نوشت: منابع معتبر نظامی اعلام کردند نه تنها هند بلکه اسرائیل نیز خواهان حمله به پاکستان بود و بخشی از جنگنده‌های هند که مجهز به موشک‌های اسرائیلی بود توسط خلبانان این کشور هدایت می‌شد.

 

جنگنده هندی را 2 خلبان که یکی از آن‌ها اسرائیلی بود هدایت می‌کردند اما تل‌آویو نمی‌خواست این موضوع فاش شود بنابراین سکوت اختیار کرد.

 

هند با سرعت برای رهایی خلبان خود وارد عمل شد و ضمن برقراری ارتباط با سفیر پاکستان اعلام کرد باید از وضعیت «ابهی نندن ورتها» با خبر شود و شرایط برای آزادی وی که فرزند فرمانده سابق نیروی هوایی است پذیرفته خواهد شد. خلبان هندی آزاد شد اما دهلی نو در موقعیتی نبود که بتواند برای آزادی خلبان اسرائیلی وارد عمل شود.

 

پاکستان نمی‌دانست خلبان اسرائیلی را کجا و به چه کسانی تحویل دهد تا اینکه هندی‌ها این سناریو را اجرا کردند که برای سرنگوی جنگنده هندی از اف 16 آمریکایی استفاده شده است.

 

هند مدعی شد پاکستان حق استفاده از جنگنده اف 16 علیه این کشور را نداشت بنابراین مقامات آمریکایی به ویژه سفارت این کشور در اسلام‌آباد تحقیقاتی در این زمینه انجام دهند.

 

اسرائیل به صورت غیر مستقیم هشدار داد که اگر خلبان این کشور تحویل داده نشود با پاکستان وارد جنگ خواهد شد و مقامات آمریکایی واسطه این معامله هستند.

 

پاکستانی‌ها آماده تحویل خلبان اسرائیلی به مقامات آمریکایی بودند اما امتیازاتی را مطالبه می‌کردند که تل‌آویو حاضر نبود در این زمینه انعطاف نشان دهد.

 

معلوم نیست خلبان اسرائیلی به مقامات آمریکایی تحویل داده شده یا نه اما این موضوع قطعی است که تا اسلام‌آباد امتیازات مورد نظر خود را دریافت نکند وی را تحویل نخواهد داد.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده