پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی ۲۵۵ میلیون تومان شد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵/ روند منفی در بازار همچنان ادامه دارد؟ کاهش قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ مهر؛ سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد قیمت دلار، یورو امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۴ هزار تومان ارزان شد قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد قیمت طلا امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۶ میلیون تومان شد

گزارش فسادهای نفتی روی میز قوه قضاییه

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس با بیان اینکه پرونده‌های فساد در میادین نفتی و گازی در جلسات اخیر فراکسیون مورد بررسی قرار گرفت، گفت: با آنکه به وزیر مربوط هم تذکر داده شد اما به جهت عدم پاسخ‌گویی وزیر از سوی فراکسیون گزارشی به قوه قضائیه ارائه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۸۰

 

به گزارش راهبرد معاصر ، امیر خجسته رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شورای اسلامی در توضیح جلسات اخیر فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی، گفت: گزارش فساد در پتروشیمی و اختلاس مرجان شیخ السلامی نیز به فراکسیون ارایه شده است، در حال حاضر هم به دنبال جمع‌آوری اسناد و تکمیل گزارش هستیم.

 

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: پرونده‌های فساد در میادین نفتی و گازی در جلسات اخیر فراکسیون مورد بررسی قرار گرفته و از این جهت به وزیر مربوطه هم تذکر داده شد اما به جهت عدم پاسخگویی وزیر از سوی فراکسیون گزارشی به قوه قضاییه ارایه شده است.

 

وی افزود: علاوه بر این فراکسیون به موضوعاتی چون خودرو، گمرکات و عملکرد برخی از بانک‌ها ورود پیدا کرده است. شکایت‌های متعددی هم به جهت ورود به این مسائل به ما شده است.

 

خجسته تصریح کرد: فراکسیون در هفته حداقل سه جلسه برگزار می‌کند؛ برخی جلسات هم تا ساعت 2 بامداد به طول می‌انجامد، در واقع فراکسیون با دعوت از وزرا و مسئولان و بررسی گزارش‌های مختلف به طور جدی در مسیر مبارزه با فساد گام برداشته است.

 

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، افزود: فراکسیون بعد از ارایه بیانیه گام دوم انقلاب و تاکید ایشان بر مبارزه با فساد، این اصول را در اولویت قرار داد و با انتصاب رئیس جدید قوه قضاییه جدی‌تر از گذشته به واکاوی پرونده‌های فساد پرداختیم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار