تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو/ترامپ: ایران و روسیه نمی‌خواهند من رئیس جمهور شوم-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو/ترامپ: ایران و روسیه نمی‌خواهند من رئیس جمهور شوم

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس‌جمهور آمریکا در یک تماس تلفنی به تکرار ادعاهای خود درباره ایران پرداختند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 23
کد خبر: ۶۴۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در یک تماس تلفنی روز جمعه بعد از عادی‌سازی روابط سودان و اسرائیل گفت‌وگو کردند.

«بنیامین نتانیاهو»، در این تماس تلفنی زنده که از رسانه‌های تلویزیونی پخش می‌شد به ترامپ گفت که او با برجام مخالف بوده و مخالف هر توافقی با ایران نیست.

«دونالد ترامپ» هم بار دیگر ادعا کرد چنانچه در انتخابات پیروز شود، یکی از نخستین تماس‌هایی که دریافت می‌کند از طرف ایرانی‌ها خواهد بود که خواستار توافق خواهند شد.

او مدعی شد که ایران و روسیه هیچ‌یک دوست ندارند او در انتخابات ریاست‌جمهوری به پیروزی برسد. ترامپ مدعی شد که او در انتخابات به پیروزی خواهد رسید.

بنیامین نتانیاهو با اشاره به سخنرانی‌ای که در سال ۲۰۱۵ در کنگره آمریکا در مخالفت با حصول توافق هسته‌ای با ایران ایراد کرده بود، گفت: «وقتی که من در کنگره آمریکا صحبت کردم، نگفتم با هر توافقی مخالفم. گفتم با آن توافق مخالفم.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه درباره دلیل مخالفت ادعایی خود با برجام گفت که این توافق خواستار هیچ تغییری در رفتار ایران نبود. وی اضافه کرد: «به همین دلیل، ایران بعد از آن توافق به جای کاهش ستیزه‌جویی‌هایش آن را افزایش داد.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: «فکر می‌کنم اگر توافق جدیدی پیشنهاد شود مورد استقبال قرار خواهد گرفت. فکر می‌کنم این توافق تنها زمانی رخ می‌دهد که ایران با مخالفت‌های شدیدی در برابر ستیزه‌جویی‌هایش روبرو شود.»

نتانیاهو بار دیگر ادعا کرد چنانچه ایران با واکنش‌های «قدرتمندانه» روبرو شود برای آنچه به گفته او «توافق واقعی» است پای میز مذاکره خواهد آمد. 

دونالد ترامپ در ادامه درباره ایران گفت: «می‌دانید چه اتفاقی افتاده؟ آنها هم از مبارزه خسته شده‌اند، آنها هم از اتفاقاتی که دارد می‌افتد خسته شده‌اند.»

ترامپ تصریح کرد: «مردم بزرگی هستند و خواستار به پایان رسیدن این وضعیت هستند. اگر ما در این انتخابات برنده شویم...-همه می‌خواهند من بگویم کِی [برنده می‌شویم] ولی من همیشه می‌گویم اگر [برنده شوم]، چون بالاخره انتخابات است- اگر برنده شویم، یکی از اولین تماس‌هایی که دریافت می‌کنم از جانب ایران خواهد بود [که می‌گویند] بیا توافق کنیم.»

وی در ادامه ادعاهای خود گفت: «آنها نمی‌خواهند من برنده شوم. روسیه هم نمی‌خواهد من برنده شوم. نکته متمایز درباره این دو کشور این است که نمی‌خواهند من در انتخابات برنده شوم. اشکالی ندارد. من فکر می‌کنم ما برنده خواهیم شد.»

ترامپ در ادامه مدعی شد «موج قرمز» هنوز در آمریکا به راه نیفتاده و این موج طی روزهای آینده، اثر خواهد کرد و باعث پیروزی او در انتخابات خواهد شد.

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

تمرکز اصلی دولت ترامپ در ماه‌های اخیر روی تلاش برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران و پس از آن بازگرداندن تمامی تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران قرار گرفته است. هر دوی این تلاش‌ها با مخالفت اعضای شورای امنیت روبه‌رو شد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر