سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

منابع صهیونیست: قطر سازشگر بعدی است

برخی منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی مدعی شدند که قطر سازشگر بعدی جهان عرب خواهد بود که توافق عادی سازی روابط با تل آویو را امضا می‎کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر،  به دنبال اعلام توافق عادی سازی روابط سودان و رژیم صهیونیستی و اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه 5 کشور عربی روابط خود با تل آویو را عادی خواهند کرد، گمانه‌زنی‌ رسانه‌های اسرائیلی درباره کشور سازشگر بعدی افزایش یافته است.

 

کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این رابطه گزارش داد که در پی اظهارات دونالد ترامپ در خصوص آمادگی پنج کشور عربی برای عادی سازی روابط با اسرائیل، سوالات زیادی در مورد هویت این کشورها و اینکه چه کشوری پس از سودان می‎خواهد روابط خود را با تل آویو عادی کند، ایجاد شده است.

 

کانال 13 تلویزیون صهیونیستی مدعی شد: طبق گمانه‌زنی‌هایی که در اسرائیل وجود دارد و با توجه به تلاش‌هایی که آمریکا برای تشویق دیگر کشورهای عربی برای عادی سازی روابط با تل آویو انجام می‌دهد، به نظر می‎رسد قطر کشور بعدی باشد که قصد امضای توافق عادی سازی روابط با اسرائیل را دارد.

 

در ادامه این گزارش آمده است: تن دادن قطر به امضای توافق عادی سازی روابط با اسرائیل، پیروزی و دستآورد حقیقی برای تل آویو خواهد بود، چراکه دوحه ارتباط قوی با حماس و اخوان المسلمین دارد.

 

شبکه تلویزیونی مذکور در ادامه گزارش خود اعلام کرد که قطر با امضای این توافق می‎تواند در مسایلی مانند قرارداد خرید جنگنده‌های آمریکایی اف-35 بهره ببرد؛ به خصوص اینکه قطر برای افزایش توان نظامی خود به چنین جنگنده‌هایی نیاز دارد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار