احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

حاج قاسم دو ساعت قبل از شهادت پیگیر چه موضوعی بود؟+موشن‌گرافیک

حاج قاسم دو ساعت قبل از شهادت پیگیر چه موضوعی بود؟+موشن‌گرافیک یکی از رسانه‌ها موشن گرافیکی از آخرین پیگیری‌های سردار حاج قاسم سلیمانی قبل از شهادت را منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر کانال تلگرامی منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که پس از شهادت سردار، اخبار، تصاویر و ویدئوهای مربوط به ایشان را به اشتراک می‎گذارد، به تازگی موشن گرافیکی از آخرین نامه ایشان در خصوص پیگیری وضعیت شهدای خان‌طومان را منتشر کرده است.

گفتنی است این شهدا بعد از ۴ سال مفقودی چند هفته قبل شناسایی و بعد از طواف در حرم رضوی به زادگاهشان برده شده و بعد از تشییع به خاک سپرده شدند.

به گزارش خبرنگار گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، بازگشت سرخ شهدای خان طومان به ایران با طوفان همراه بود. طوفان آنهایی که دلشان پیش شهدای خان طومان بود و در شبکه‌های اجتماعی با بیش از ۱۵۱ هزار پست حماسه اقتدار و مظلومیت این شهدا را به شهدای غواص پیوند زدند.

کاربران توییتر با ۱۳۳.۵ هزار پست، ۱۱۳.۴ هزار ریتوییت و ۳۱۶ هزار لایک، حدود ۶۰هزار بار استفاده از هشتگ #قهرمانان_وطن، ۱۷ هزار بار استفاده از هشتگ #شهدای_خان_طومان، نزدیک به ۹.۵ هزار بار استفاده از هشتگ #کبوتران_حرم، ۴۹۷۵ بار استفاده از هشتگ #شهید_محمدبلباسی و ۱۸۸۵ بار استفاده از هشتگ #خان_طومان، موضوع بازگشت پیکر شهدا را مورد توجه قرار دادند. همچنین «از شام بلا شهید آوردند» محبوب‌ترین توییت با ۳۳۰۰ لایک و ۶۰۵ ریتوییت بود.

در ادامه برخی از واکنش‌های فعالان فضای مجازی را در این‌باره ملاحظه می‌کنید.

▪️روحت شاد فرمانده.. سربازانت که دغدغه پیکرهای مطهرشان را داشتی، برگشته‌اند.. فقط حیف که اینجا برای استقبال‌شان نیستی...
#شهدای_خان_طومان

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار