برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

حاج قاسم دو ساعت قبل از شهادت پیگیر چه موضوعی بود؟+موشن‌گرافیک

حاج قاسم دو ساعت قبل از شهادت پیگیر چه موضوعی بود؟+موشن‌گرافیک یکی از رسانه‌ها موشن گرافیکی از آخرین پیگیری‌های سردار حاج قاسم سلیمانی قبل از شهادت را منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر کانال تلگرامی منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که پس از شهادت سردار، اخبار، تصاویر و ویدئوهای مربوط به ایشان را به اشتراک می‎گذارد، به تازگی موشن گرافیکی از آخرین نامه ایشان در خصوص پیگیری وضعیت شهدای خان‌طومان را منتشر کرده است.

گفتنی است این شهدا بعد از ۴ سال مفقودی چند هفته قبل شناسایی و بعد از طواف در حرم رضوی به زادگاهشان برده شده و بعد از تشییع به خاک سپرده شدند.

به گزارش خبرنگار گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، بازگشت سرخ شهدای خان طومان به ایران با طوفان همراه بود. طوفان آنهایی که دلشان پیش شهدای خان طومان بود و در شبکه‌های اجتماعی با بیش از ۱۵۱ هزار پست حماسه اقتدار و مظلومیت این شهدا را به شهدای غواص پیوند زدند.

کاربران توییتر با ۱۳۳.۵ هزار پست، ۱۱۳.۴ هزار ریتوییت و ۳۱۶ هزار لایک، حدود ۶۰هزار بار استفاده از هشتگ #قهرمانان_وطن، ۱۷ هزار بار استفاده از هشتگ #شهدای_خان_طومان، نزدیک به ۹.۵ هزار بار استفاده از هشتگ #کبوتران_حرم، ۴۹۷۵ بار استفاده از هشتگ #شهید_محمدبلباسی و ۱۸۸۵ بار استفاده از هشتگ #خان_طومان، موضوع بازگشت پیکر شهدا را مورد توجه قرار دادند. همچنین «از شام بلا شهید آوردند» محبوب‌ترین توییت با ۳۳۰۰ لایک و ۶۰۵ ریتوییت بود.

در ادامه برخی از واکنش‌های فعالان فضای مجازی را در این‌باره ملاحظه می‌کنید.

▪️روحت شاد فرمانده.. سربازانت که دغدغه پیکرهای مطهرشان را داشتی، برگشته‌اند.. فقط حیف که اینجا برای استقبال‌شان نیستی...
#شهدای_خان_طومان

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار