قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

حاج قاسم هم به فکر شیعه بود هم اهل تسنن

مقدم فر گفت: یکی از نقش‌های حاج قاسم بحث اتحاد بود و جبهه رویاروی مسلمانان را تغییر داد. هم به فکر شیعه و هم به فکر اهل تسنن بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 03
کد خبر: ۶۵۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا مقدم فر مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست علمی «نقش سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در وحدت و امنیت جهان اسلام» در سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی با بیان اینکه نقش حاج قاسم را باید از دو زاویه یکی شخصیت ایشان در انقلاب اسلامی و دیگری شخصیت حاج قاسم در عرصه قدرت جهانی مورد بررسی قرار داد، اظهار داشت: حاج قاسم انقلاب اسلامی را باور و در انقلاب هضم شده بود. دوران دفاع مقدس به ایشان نشان داده بود که تحرک عامل پویایی است.

 

وی ادامه داد: جهاد و شهادت وقتی با بصیرت توأم می‌شود در فرد و جامعه ایجاد مقاومت می‌کند. اگر این تفکر شکل بگیرد چشم طمع دشمن کور می‌شود.

 

مقدم‌فر تاکید کرد: ایشان در جبهه اسلامی همواره به دنبال امنیت بود و همین امر را می‌توانیم به عنوان الگو و مدل انتخاب کنیم. حاج قاسم معتقد بود که اگر انقلاب اسلامی توسط امام خمینی(ره) به وجود آمد بقای آن به دست مقام معظم رهبری است و در شناخت این مهم اشتباه نکرد. تا آخر عمر نیز بر سر همین هدف خود نیز ایستاد و حجتی شد برای تشخیص حق از باطل و عماری برای رهبر انقلاب.

 

وی افزود: حاج قاسم معیاری برای تشخیص حق از باطل شد و نکته بعدی این بود که شهید سلیمانی شناخت عمیق و عقلانی از دشمن داشت. حاج قاسم قدرت بازدارندگی داشت و شکست را برای دشمن خلق کرد. دشمن هفت تریلیون برای ناامنی منطقه خرج کرد اما حاج قاسم در برابر آنها ایستاد.

 

مقدم‌فر در پایان گفت: یکی دیگر از نقش‌های حاج قاسم بحث اتحاد بود و جبهه رویاروی مسلمانان را تغییر داد. هم به فکر شیعه و هم به فکر اهل تسنن بود.

 

در این نشست علمی خالد الملا -رئیس جماعت علمای عراق- نیز به صورت وبیناری حضور یافت.

 

مهر

ارسال نظر