اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

افزایش تنش میان آنکارا و پاریس/ فرانسه سفیر خود را فراخواند

به دنبال اظهارات رئیس جمهور ترکیه علیه همتای فرانسوی خود، وزارت خارجه فرانسه سفیر خود را از آنکارا فراخواند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر به دنبال سخنان روز شنبه رئیس جمهور ترکیه علیه همتای فرانسوی خود، اخبار از شدت گرفتن  تشدید تنش دیپلماتیک بین دو کشور حکایت دارد.

منابع خبری شنبه شب به وقت تهران گزارش دادند که به دنبال سخنان «رجب طیب ردوغان» رئیس جمهور ترکیه علیه «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه،  وزارت خارجه فرانسه سفیر خود را از«آنکارا» فراخواند.

رئیس ‌جمهور ترکیه در بخشی از سخنانش به انتشار کاریکاتورهای اهانت‌آمیز به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) در فرانسه هم پرداخت و در اشاره به رئیس‌جمهور فرانسه گفت: «درباره رئیس‌جمهوری که با میلیون‌ها عضو از گروه‌های اعتقادی مختلف به این شکل برخورد می‌کند، چه می‌توان گفت: اول از همه، آزمایش ذهنی انجام بده.»

وی تاکید کرد هر خصومتی با اسلام در اروپا، خصومت علیه مردم ترکیه است.

اخیرا اقدام یک معلم تاریخ فرانسوی در نشان دادن کاریکاتورهای موهن از پیامبر (ص) و کشته شدن او به دست یک چچنی، بازتاب گسترده‌ای در فرانسه داشته است. در پی این اقدام، وزیر کشور فرانسه در اظهاراتی ضداسلامی از وجود بخش خاص برای محصولات حلال در فروشگاه‌های این کشور ابراز ناراحتی کرده بود.

رئیس جمهور فرانسه هم در سخنانی از اظهارات موهن علیه پیامبر اسلام (ص) حمایت کرده بود که این مسئله خشم محافل اسلامی را برانگیخت.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار