دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد!

افزایش تنش میان آنکارا و پاریس/ فرانسه سفیر خود را فراخواند

افزایش تنش میان آنکارا و پاریس/ فرانسه سفیر خود را فراخواند به دنبال اظهارات رئیس جمهور ترکیه علیه همتای فرانسوی خود، وزارت خارجه فرانسه سفیر خود را از آنکارا فراخواند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر به دنبال سخنان روز شنبه رئیس جمهور ترکیه علیه همتای فرانسوی خود، اخبار از شدت گرفتن  تشدید تنش دیپلماتیک بین دو کشور حکایت دارد.

منابع خبری شنبه شب به وقت تهران گزارش دادند که به دنبال سخنان «رجب طیب ردوغان» رئیس جمهور ترکیه علیه «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه،  وزارت خارجه فرانسه سفیر خود را از«آنکارا» فراخواند.

رئیس ‌جمهور ترکیه در بخشی از سخنانش به انتشار کاریکاتورهای اهانت‌آمیز به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) در فرانسه هم پرداخت و در اشاره به رئیس‌جمهور فرانسه گفت: «درباره رئیس‌جمهوری که با میلیون‌ها عضو از گروه‌های اعتقادی مختلف به این شکل برخورد می‌کند، چه می‌توان گفت: اول از همه، آزمایش ذهنی انجام بده.»

وی تاکید کرد هر خصومتی با اسلام در اروپا، خصومت علیه مردم ترکیه است.

اخیرا اقدام یک معلم تاریخ فرانسوی در نشان دادن کاریکاتورهای موهن از پیامبر (ص) و کشته شدن او به دست یک چچنی، بازتاب گسترده‌ای در فرانسه داشته است. در پی این اقدام، وزیر کشور فرانسه در اظهاراتی ضداسلامی از وجود بخش خاص برای محصولات حلال در فروشگاه‌های این کشور ابراز ناراحتی کرده بود.

رئیس جمهور فرانسه هم در سخنانی از اظهارات موهن علیه پیامبر اسلام (ص) حمایت کرده بود که این مسئله خشم محافل اسلامی را برانگیخت.

فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار