چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

دفاع بورل از اسلام ستیزی ماکرون/ اظهارات اردوغان غیرقابل‌قبول است

دفاع بورل از اسلام ستیزی ماکرون/ اظهارات اردوغان غیرقابل‌قبول است مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه که در انتقاد از اسلام‌ستیزی رئیس‌جمهور فرانسه مطرح شده بود، اظهارات اردوغان را غیرقابل‌قبول خواند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حمایت از «امانوئل ماکرون»، اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه درباره همتای فرانسوی‌اش را غیرقابل‌قبول خواند.

بورل در توییتی نوشت: اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه در ارتباط با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه غیرقابل‌قبول است. از ترکیه می‌خواهیم این مارپیچ خطرناک تقابل را متوقف کند.

رئیس‌جمهور ترکیه دیروز در بخشی از سخنانش در ورزشگاه «قادر هاس» به مناسبت هفتمین کنگره استانی حزب حاکم عدالت و توسعه، به انتشار کاریکاتورهای اهانت‌آمیز به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) در فرانسه پرداخت و در اشاره به رئیس‌جمهور فرانسه گفت: درباره رئیس‌جمهوری که با میلیون‌ها عضو از گروه‌های اعتقادی مختلف به این شکل برخورد می‌کند، چه می‌توان گفت؟

او سپس خطاب به ماکرون گفت: «اول از همه، چکاپ ذهنی انجام بده.» وی سپس تاکید کرد هر خصومتی با اسلام در اروپا، خصومت علیه مردم ترکیه است.

اخیرا اقدام یک معلم تاریخ فرانسوی در نشان دادن کاریکاتورهای موهن از پیامبر (ص) و کشته شدن او به دست یک چچنی، بازتاب گسترده‌ای در فرانسه داشته است.

در پی این اقدام، وزیر کشور فرانسه در اظهاراتی ضداسلامی از وجود بخش خاص برای محصولات حلال در فروشگاه‌های این کشور ابراز ناراحتی کرده بود.

رئیس جمهور فرانسه هم در سخنانی از اقدامات موهن علیه پیامبر اسلام (ص) حمایت کرده بود که این مسئله خشم محافل اسلامی را برانگیخت.

برخی روزنامه‌های فرانسوی اقدام به انتشار کاریکتاتورهایی موهن به پیامبر اسلام (ص) کرده بودند که این اقدام واکنش شدید محافل اسلامی را به همراه داشته است. 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار