کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

دفاع بورل از اسلام ستیزی ماکرون/ اظهارات اردوغان غیرقابل‌قبول است

دفاع بورل از اسلام ستیزی ماکرون/ اظهارات اردوغان غیرقابل‌قبول است مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه که در انتقاد از اسلام‌ستیزی رئیس‌جمهور فرانسه مطرح شده بود، اظهارات اردوغان را غیرقابل‌قبول خواند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حمایت از «امانوئل ماکرون»، اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه درباره همتای فرانسوی‌اش را غیرقابل‌قبول خواند.

بورل در توییتی نوشت: اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه در ارتباط با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه غیرقابل‌قبول است. از ترکیه می‌خواهیم این مارپیچ خطرناک تقابل را متوقف کند.

رئیس‌جمهور ترکیه دیروز در بخشی از سخنانش در ورزشگاه «قادر هاس» به مناسبت هفتمین کنگره استانی حزب حاکم عدالت و توسعه، به انتشار کاریکاتورهای اهانت‌آمیز به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) در فرانسه پرداخت و در اشاره به رئیس‌جمهور فرانسه گفت: درباره رئیس‌جمهوری که با میلیون‌ها عضو از گروه‌های اعتقادی مختلف به این شکل برخورد می‌کند، چه می‌توان گفت؟

او سپس خطاب به ماکرون گفت: «اول از همه، چکاپ ذهنی انجام بده.» وی سپس تاکید کرد هر خصومتی با اسلام در اروپا، خصومت علیه مردم ترکیه است.

اخیرا اقدام یک معلم تاریخ فرانسوی در نشان دادن کاریکاتورهای موهن از پیامبر (ص) و کشته شدن او به دست یک چچنی، بازتاب گسترده‌ای در فرانسه داشته است.

در پی این اقدام، وزیر کشور فرانسه در اظهاراتی ضداسلامی از وجود بخش خاص برای محصولات حلال در فروشگاه‌های این کشور ابراز ناراحتی کرده بود.

رئیس جمهور فرانسه هم در سخنانی از اقدامات موهن علیه پیامبر اسلام (ص) حمایت کرده بود که این مسئله خشم محافل اسلامی را برانگیخت.

برخی روزنامه‌های فرانسوی اقدام به انتشار کاریکتاتورهایی موهن به پیامبر اسلام (ص) کرده بودند که این اقدام واکنش شدید محافل اسلامی را به همراه داشته است. 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار