رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

سرلشکر باقری:هدف دشمن این است که ملت ایران راهبردها و سیاست‌های تحمیلی آمریکا را بپذیرد

سرلشکر باقری:هدف دشمن این است که ملت ایران راهبردها و سیاست‌های تحمیلی آمریکا را بپذیرد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: هدف دشمن این است که ملت ایران راهبردها و سیاست‌های تحمیلی آمریکا را بپذیرد، آنها می خواهند ایران را پای میز مذاکره بکشانند و نتیجه این مذاکره از قبل مشخص شده است و آن تسلیم ایران در مقابل آمریکاست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 26
کد خبر: ۶۴۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در نشست ویدئوکنفرانسی کمیته پدافند غیرعامل وزارت کشور با استانداران و روسای شورای پدافند غیرعامل استان‌ها که پیش از ظهر امروز در وزارت کشور برگزار شد، طی سخنانی در جمع خبرنگاران طی سخنانی اظهار داشت: در سازمان پدافند غیرعامل و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان بر موضوع صنایع و فنآوری های مورد نیاز کار شده و باید مورد توجه قرار بگیرد که از این امکانات به نحو احسن استفاده شود.

 

وی افزود: بسیاری از گرفتاری‌های ما بخاطر نفوذ دشمن از طریق تجهیزات و امکاناتی است که از خارج خریداری می‌کنیم و این در عرصه دفاع توسعه بیشتری دارد که معلوم است دشمن سالهاست که خیمه مفصلی را برقرار کرده که ما چه قطعه‌ای از خارج از کشور تهیه میکنیم تا بتواند آن را عاملی برای جمع آوری اطلاعات و یا تخریب و یا تغییر در کارکرد آن دستکاری کند.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: این را در صنایع هسته‌ای و در برخی جاها در کشور دیدیم و طبیعی است در امکانات ارتباطی و سایر امکانات کشور چنین اقداماتی از سوی دشمن صورت بگیرد و بر ماست بر توسعه بومی سازی امکانات تاکید کنیم و اجازه ندهیم امکانات دشمن به دست خود ما در داخل مستقر شود و اقدام کند.

 

سرلشکر باقری بیان کرد: خارج کردن تاسیسات پرخطر از شهرها و مراکز جمعیتی از مسائلی است که حوادیثی مانند انفجار بیروت نشان داد که چنین حوادثی در کمین کشورها و ملتهاست و باید با حساسیت دنبال و حل کنیم که با چنین حوادثی مواجه نشویم.

 

وی گفت: نظام آمادگی و رزمایش دستگاه‌های اجرایی هم موضوع مهمی است که دستورالعمل های آن ابلاغ شده و باید توسعه یابد و هر دستگاهی باید تمرین کرده باشد تا بتواند در برابر تهدید، کار خود را پیش ببرد. نیروهای مسلح در هر بخشی که مورد نیاز باشد که بتوانند در توسعه پدافند غیرعامل کنند، دریغی ندارند و در قرارگاه‌های موضوعی که در استان‌ها هست و استانداران فرمانده‌ی قرارگاه هستند، فرماندهان نیروهای مسلح به عنوان جانشین آن هستند و آمادگی را اعلام می‌کنیم از امکانات خود در ابعاد مختلف استفاده کنیم.

 

سرلشکر باقری افزود: هدف دشمن این است که ملت ایران راهبردها وسیاست‌های تحمیلی آمریکا را بپذیرد، آنها می خواهند ایران را پای میز مذاکره بکشانند و نتیجه این مذاکره از قبل مشخص شده است و آن تسلیم ایران در مقابل آمریکاست که این موضوع هیچگاه با اهداف نظام مقدس ما انطباق ندارد.

این خبر تکمیل می‌شود...

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار