به گزارش راهبرد معاصر جعفر طولابی در رابطه با آخرین وضعیت کرونا در شهرستان خرمآباد اظهار داشت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت چهار شهرستان دورود، الیگودرز، پلدختر و کوهدشت در وضعیت بحرانی کرونا قرار دارند ولی شهرستان خرمآباد تاکنون به این مرحله نرسیده است اما در مجموع وضعیت مطلوبی ندارد و چنانچه مردم رعایت نکنند وضعیت این شهرستان نیز به مرحله بحرانی میرسد.
وی با اشاره به اعمال محدودیتهایی در سطح شهرستان خرمآباد افزود: در شهرستان خرمآباد بر اساس مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا مشاغل گروه سه و چهار شامل تالارها، رستورانها، اماکن ورزشی، آرایشگاههای زنانه، بقاع متبرکه، اماکن اقامتی مسافرتی و مناطق گردشگری تا اطلاع ثانوی تعطیلاند.
فرماندار خرمآباد عنوان کرد: در حوزه بازار و کسبه با همکاری سازمان صمت، تعزیرات، اتاق اصناف و سایر دستگاههای مربوطه اکیپهایی جهت نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط اصناف فعال شده است در همین راستا کلیه کسبه و بازاریان موظف به استفاده از ماسک هستند.
وی با اشاره به عدم برگزاری مراسم عزا و عروسی و ایجاد تجمع بیان کرد: ورودی کلیه آرامستانهای شهرستان خرمآباد مسدود و با همکاری نیروی انتظامی با برگزار کنندگان مراسم ترحیم با با جمعیت بالا برخورد میشود و همچنین بر اساس مصوبه ستاد کرونا استان جهت جلوگیری از مراسم عروسی در منزل با توجه به تعطیلی تالارها توسط نیروی انتظامی در دفاتر ثبت ازدواج تعهد نامهای از خانواده عروس و داماد مبنی بر عدم برگزاری مراسم گرفته میشود و چنانچه مراسم برگزار کنند با آنها به شدت برخورد و در مواردی منجر به بازداشت آنها میشود.
طولابی در رابطه با فعالیت مکانهای آموزشی گفت: کلیه مکانهای آموزشی تعطیل و موظف به برگزاری کلاسها به صورت غیر حضوری هستند در غیر این صورت مرکز آموزشی متخلف پلمپ و با مدیران این مراکز به شدت برخورد میشود.
وی تصریح کرد: در حوزه حمل و نقل برون شهری اداره راهداری و حمل و نقل جادهای موظف است بر کلیه پایانهها و سواریها نظارت کند و همچنین نظارت بر وسایل حمل و نقل عمومی شهری، نانواییها، قصابیها با جدیت توسط تیمهای نظارتی پیگیری میشود.
فرماندار خرمآباد با بیان اینکه ظرفیت مراکز بیمارستانی و درمانی جهت بستری بیماران کرونایی در شهرستان خرمآباد تکمیل است اظهارداشت: چنانچه مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکنند و این روند افزایش تعدا مبتلایان به کرونا در شهرستان ادامه داشته باشد وضعیت شهرستان بحرانی میشود و تختی برای بستری بیماران کرونایی نداریم.
همچنین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: حتی یک تخت خالی در تبریز نداریم و ظرفیت تمامی تختها در این شهر تکمیل شده و دوباره ظرفیت جدیدی برای بیماران جدید ایجاد خواهد شد. روزبه رجایی در گفتوگو با خبرنگاران درتشریح آخرین وضعیت بیمارستانهای تبریز، اظهار کرد: ظرفیت تختهای کرونایی بیمارستانهای این شهر با وجود ظرفیت گشایی چند باره تکمیل شده است و دوباره ظرفیت جدیدی برای بیماران جدید ایجاد خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به انتقال بیمار از بیمارستانهای تبریز به بیمارستان بستان آباد گفت: فعلا در شرایطی قرار نگرفتهایم که بیماران را از تبریز یا شهرهای دیگری که تخت خالی ندارند به بیمارستان شهر دیگری منتقل کنیم، اما اگر تخت خالی باقی نماند و ظرفیت جدیدی هم وجود نداشته باشد، این کار را خواهیم کرد.
وی بیان کرد: بیماران کرونایی نیازمند به بستری در صورت تکمیل کامل ظرفیت تختهای خالی و بخشهای جدید ایجاد شده به بیمارستانهای شهرهایی منتقل میشوند که بستری کمتر و تخت خالی بیشتری دارند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خاتمه متذکر شد: در حال حاضر بیماران جدید و نیازمند به بستری در بیمارستان به دلیل تکمیل ظرفیت تختها در اورژانس بیمارستانها منتظر خالی شدن تخت میمانند و به فراخور شرایط، تخت و بخش جدید ایجاد میکنیم.
تسنیم/ ایلنا