واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

رئیس بارسلونا استعفا کرد

رئیس باشگاه بارسلونا علیرغم اظهارات قبلی‌اش مبنی بر اینکه قصد کناره‌گیری از سمت خود را ندارد، در نهایت استعفا کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۶۲۵

به گزارش راهبرد معاصر  نشریه اسپورت کاتالونیا اعلام کرد که خوسپ ماریا بارتومئو دیگر رئیس باشگاه بارسلونا نیست. این نشریه اسپانیایی‌زبان نوشته است که پس از برگزاری یک جلسه اضطراری با حضور اعضای هئیت رئیسه باشگاه در عصر امروز (سه‌شنبه)، بارتومئو در فاصله 5 ماه به پایان دوران ریاستش در این تیم تصمیم به استعفا گرفته است.

بارتومئو در حالی استعفای خود تقدیم هیئت رئیسه باشگاه بارسلونا کرد که هنوز مشخص نبود فرمانداری ایالت کاتالونیا به خاطر شرایط ویژه ناشی از شیوع کرونا، اجازه برگزاری همه پرسی برای ابقا یا برکناری او از ریاست باشگاه بارسلونا را خواهد داد یا نه.

چندی پیش بالغ بر 20 هزار تن از اعضای باشگاه بارسلونا در اعتراض به عملکرد بارتومئو در فصل گذشته که بارسلونا هیچ جامی نبرد و در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان با قبول باخت 8 بر 2 مقابل بایرن مونیخ تحقیر شد، به صورت رسمی خواهان برگزاری همه‌پرسی برای برکناری او شدند(موافقت رسمی 16 هزار تن از اعضا هم برای برگزاری این همه پرسی کافی بود).

با این وجود بارتومئو به دلیل شرایط ویژه ناشی از شیوع کرونا و احتمال به خطر افتادن سلامت اعضای باشگاه برای شرکت همه پرسی، خواهان لغو یا به تعویق افتادن همه پرسی بود که هئیت رئیس درخواستش را رد  و بر برگزاری همه پرسی برای استیضاح رئیس باشگاه تأکید کرده است. ظاهراً به همین دلیل بارتومئو تصمیم گرفته پیش از برگزاری این همه‌پرسی اقدام به استعفا کند و استعفای او نیز بدون تعلل مورد پذیرش هیئت رئیسه قرار گرفته است. به این ترتیب دوران ریاست 5 ساله بارتومئو که پس از ساندرو روسل مدیریت باشگاه بارسونا را برعهده گرفت به پایان رسید، دورانی که در آن با ثبت یک سه‌گانه قهرمانی برای کاتالان‌ها همراه بود.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار