تصمیم جدید دانشگاه فردوسی مشهد درباره نحوه برگزاری کلاس‌ها تجربه یک بازیگر سرشناس از ترک اعتیاد دانشگاه‌ها و مدارس قزوین پنجشنبه تعطیل شد دانشگاه‌های تبریز هفته آینده مجازی شد تعطیلی مدارس استان اردبیل در روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ دانشجوی شریف بازداشت خود را تکذیب کرد / ماجرا چه بود؟ ترافیک سنگین در محور‌های فیروزکوه، چالوس و هراز ترافیک سنگین در مسیرهای شمالی؛ چالوس و آزادراه‌ها در وضعیت بحرانی اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

خودروهای تک سرنشین جریمه نمی شوند

رییس پلیس پایتخت گفت: پلیس حتی خودرو‌های حامل خانواده که ماسک نمیزنند هم جریمه می‌کند و فقط خودرو‌های تک سرنشین جریمه نمی‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا پلیس خودرو‌هایی که حامل خانواده هستند و از ماسک استفاده نمی‌کنند را جریمه می‌کند، اظهار کرد: اینکه بخواهیم ده‌ها و صد‌ها خودرو را متوقف کنیم و از آن‌ها سوال کنیم که آیا خانواده یا مسافر هستند، کار سختی است و حجم نیروی بسیاری می‌خواهد و زمان‌بر است.

 

رییس پلیس پایتخت ادامه داد: هنگامی که افراد به بیرون از خانه می‌روند، باید از ماسک استفاده کنند که این امری طبیعی به شمار می‌رود بنابراین انتظار می‌رود که در خودرو هم از ماسک استفاده کنند.

 

وی افزود: ما فقط خودرویی که تک‌سرنشین باشد و راننده‌اش از ماسک استفاده نکرده باشد را جریمه نمی‌کنیم، ولی خودرو‌هایی که دو یا بیشتر سرنشین داشته باشند و ماسک نداشته باشند را حتماً جریمه خواهیم کرد چرا که نمی‌توان جلوی هر خودرو را گرفت و این سوال را پرسید که «خانواده هستید یا خیر؟»./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار