سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

آغاز تعطیلی صنوف غیرضروری در ۴۳ شهرستان از امروز دوشنبه ۵ آبان ۹۹ + جزئیات

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: با صنوفی که طبق پروتکل‌های بهداشتی تعطیل نشوند برخورد قاطع صورت می‌پذیرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 26
کد خبر: ۶۴۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا رئیسی در ارتباط زنده تصویری با بخش خبری ۲۱ شبکه اول سیما با اعلام افزایش آمار مبتلایان و فوتی‌های بیماری کرونا افزود: از میان گروه‌های شغلی چهارگانه، فردا فقط گروه شغلی یک یعنی اورژانس و فروشگاه‌های اقلام ضروری مردم حق فعالیت و باز بودن دارند و باقی گروه‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ تعطیل خواهند بود.

 

وی ادامه داد: اگر گروه‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ از فردا به فعالیت خود ادامه دهند و طبق پروتکل‌های بهداشتی تعطیل نباشند بازرسان تعزیرات و نیروی انتظامی با اعمال جرایم معین اقدام به تعطیل نمودن واحدهای صنفی متخلف خواهند کرد.

 

رئیسی تصریح کرد: تعطیلی گروه‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ در ۴۳ شهرستان کشور اجرایی می‌شود.

 

وی افزود: ویروس با کسی شوخی ندارد، فقیر و غنی نمی‌شناسد از رئیس جمهور تا سطوح پایین‌تر جامعه را مبتلا می‌کند مردم باید توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در مرحله اول غربالگری‌ها؛ ۷۸ میلیون نفر از جمعیت کشور مورد غربالگری قرار گرفتند و در مرحله دوم هم حدود ۴۶ میلیون نفر از افراد آسیب پذیر مورد غربالگری مرحله دوم قرار گرفتند، حالا مرحله سوم غربالگری‌ها ادامه دارد و حتماً افرادی که در مراحل پیشین به دلیل وجود کرونا به مراکز بهداشتی مراجعه نکرده بودند برای اعمال مراحل عقب افتاده انجام خواهد شد.

 

رئیسی ادامه داد: با شروع فصلی تازه قصد داریم تعداد تست‌ها را بیشتر کنیم تا پیشگیری لازم از ابتلاء به کرونا صورت پذیرد.

 

وی با بیان اینکه الگوی بیماری کرونا در کشورمان خانوادگی شده، افزود: مردم باید بدانند که ماسک زدن و رعایت فاصله اجتماعی در خارج از منزل به تنهایی کافی نیست، زیرا آن چه این روزها بیشتر مشاهده می‌شود ابتلاء و انتقال ویروس در مجامع خانوادگی است./ ایسنا

ارسال نظر