نوری المالکی: حشد شعبی منحل نخواهد شد معاون ترامپ: به مذاکره با ایران ادامه خواهیم داد پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان پیام دادند سفر نتانیاهو به واشنگتن با هدف تخریب مسیر مذاکره ایران و آمریکا عراقچی: می‌توانیم به توافقی بهتر از برجام دست بیابیم الجزیره به نقل از منبع ایرانی: سفر لاریجانی به مسقط موفقیت‌آمیز بود دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد

جولان کرونا در امریکا

در ۲۴ ساعت گذشته با ابتلای دست‌کم ۷۶ هزار و ۷۵۳ مورد جدید، شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا از مرزهشت میلیون و ۸۰۰ هزار نفر عبور کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز» در ۲۴ ساعت گذشته با ابتلای دست‌کم ۷۶ هزار و ۷۵۳ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به هشت میلیون و ۸۵۵ هزار و ۴۳۳ نفر رسید.

 

این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته، دست‌کم ۹۶۲ دیگر در آمریکا بر اثر ابتلا به «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند تا شمار کلی قربانیان این ویروس ناشناخته در این کشور به ۲۲۷ هزار و ۶۷۳ نفر برسد.

 

مقایسه جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان می‌دهد که شمار مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس ناشناخته در آمریکا تا حدودی کاهش نسبی داشته است.

 

 

از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ میترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را نه میلیون و ۱۲۰ هزار و ۷۵۱ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۲۳۳ هزار و ۱۳۰ نفر گزارش کرده است.

 

پایگاه اطلاع‌رسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل می‌کند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۱۲ میلیون ۲۴۸ هزار و ۶۴۴ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۲۵۴ هزار و ۸۴۴ نفر می‌رسد.

 

این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد، ایالت کالیفرنیا با ۹۱۹ هزار و ۲۰۱ مورد ابتلا و ۱۷ هزار و ۵۲۹ مورد فوتی کانون بیماری همه‌گیر کرونا در ایالات متحده است و ایالت نیویورک که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هم‌اکنون با ۵۰۰ هزار و ۶۷۷ مورد ابتلا در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.

 

نیویورک نیز با ۳۳ هزار و ۴۳۵ مورد فوتی، همچنان بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.

 

طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۴۴ میلیون و ۴۰۱ هزار و ۸۲۶ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شده‌اند و از آن میان یک میلیون و ۱۷۳ هزار و ۲۹۲ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و دستکم ۲۹ میلیون و ۹۸۹ هزار و ۵۷۲ نفر بهبود یافته‌اند.

 

آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با هفت میلیون و ۹۹۰ هزار و ۳۲۲ مورد ابتلا و ۱۲۰ هزار و ۱۰ مورد فوتی و برزیل با پنج میلیون و ۴۶۸ هزار و ۲۷۰ مورد ابتلا و ۱۵۸ هزار و ۴۵۶ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.

 

 

ارسال نظر