جزئیات معافیت سربازی در قانون جوانی جمعیت/ چه کسانی مشمول هستند؟ تأخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس خوزستان یکشنبه ۱۱ آبان پیش‌بینی ایلان ماسک از آینده گوشی‌های هوشمند داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران بخوانند / تمدید مهلت ثبت‌نام + جزئیات  ورود سامانه بارشی جدید به شمال کشور؛ هشدار سرمازدگی در ۱۳ استان آخرین وضعیت پرونده اعضای باند خرید و فروش کودکان در تهران ماجرای فروش سکه‌های تقلبی در شهرری بازداشت مأمور پلیس در ارتباط با تیراندازی مرگبار در هرمزگان / ماجرا چه بود؟ زمان انتشار منابع و دفترچه کنکور فرهنگیان ١۴٠۵ اطلاعیه فوری درباره انسداد تونل نیایش؛ رانندگان بخوانند طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی

در کنکور امسال زنان موفق‌تر بودند یا مردان؟

رییس سازمان سنجش آموزش کشور ضمن اعلام آمار قبولی های کنکور در گروهای آزمایشی گفت: زنان بیش از ۵۳ درصد صندلی های رشته های با آزمون دانشگاه ها را از آن خود کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 30
کد خبر: ۶۴۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  دکتر ابراهیم خدایی ضمن بیان این مطلب به تشریح آمار قبولی های کنکور در گروهای آزمایشی را پرداخت و گفت: در مجموع تعداد ۱۸۹ هزار و ۹۴۸ داوطلب در کنکور ۹۹ پذیرفته شدند که از این تعداد در گروه آزمایشی علوم ریاضی تعداد ۶۲ هزار و ۸۴۸ داوطلب، علوم تجربی ۶۱ هزار و ۵۱۷ نفر، علوم انسانی ۵۵ هزار و ۵۷ داوطلب،هنر ۶۱ هزار و ۹ داوطلب و در نهایت در گروه آزمایشی زبان نیز ۴۴۱۷ داوطلب موفق به کسب صندلی رشته های باآزمون دانشگاه ها شدند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: در آزمون سراسری سال ۹۹ تعداد ۱۱۸ هزار و ۵۰ داوطلب در دوره روزانه، تعداد ۱۸ هزار و ۹۶ داوطلب در دانشگاه پیام نور، ۱۳ هزار و ۴۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان، ۱۸ هزار و ۷۹۷ نفر در موسسات غیرانتفاعی، ۱۳ هزار و ۳۹۵ نفر در پردیس های خودگردان، ۵۱۴ نفر به صورت شهریه پرداز و ۵۳۳۹ نفر نیز در ۴ رشته دانشگاه آزاد پذیرفته شدند که در مجموع ۱۸۹ هزار و ۹۴۸ نفر در رشته های با آزمون کنکور پذیرفته شدند.

 

رییس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: آمار پذیرفته شدگان رشته های با آزمون کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ به تفکیک جنسیت به این صورت است که زنان با آمار ۱۰۱ هزار و ۹۱۲ نفر یعنی ۵۳.۶ درصد بیشترین قبولی رشته های کنکور را از آن خود کردند. سهم مردان نیز ۸۸ هزار و ۳۶ نفر یعنی ۴۶.۴ درصد بوده است.

 

دکتر خدایی تاکید کرد: سایر رشته های دانشگاه آزاد اسلامی به غیر از رشته های پزشکی دندانپزشکی و داروسازی و دامپزشکی توسط دانشگاه ازاد اسلامی اعلام خواهد شد که جمع پذیرفته شدگان با ازمون این دانشگاه ۸۸۶۹۳ نفر می باشد .

 

خدایی اظهار کرد:مجموع پذیرفته شدگان بدون آزمون (با سوابق تحصیلی ) ۴۱۸ هزار و ۳۸۶ نفر است که ۲۲۹ هزار و ۳۳۹ نفر آنها توسط سازمان سنجش آموزش کشور و ۱۸۹ هزار و ۴۷ نفر نیز توسط دانشگاه آزاد قبلا اعلام شده است.

 

دبیر شورای سنجش پذیرش دانشجو تاکید کرد: مجموع کل قبولی اعلام شده برای آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ شامل با آزمون و سوابق تحصیلی اعلامی توسط سازمان سنجش و دانشگاه ازاد اسلامی ۶۹۷ هزار و ۲۷ نفر است.

 

وی تاکید کرد:به علت شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از ان وبراساس پروتکل های اعلامی ستاد ملی مبارزه با کرونا سازمان سنجش ضمن عذرخواهی از داوطلبان به اطلاع می رساند پاسخگویی حضوری نخواهد داشت و صرفا بصورت الکترونیکی و از طریق سایت سازمان پاسخگوی داوطلبان خواهدبود.

 

رییس سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد: نتایج دانشگاه امام صادق(ع) متعاقبا از طریق سایت سازمان سنجش اموزش کشور اعلام خواهد شد.مواردی از قبیل اشتباه در انتخاب رشته و غیر پس از بارگذاری کارنامه داوطلبان بررسی خواهد شد.

 

خدایی در پایان اظهار کرد:برای اگاهی از زمان ثبت نام و مدارک لازم به اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشورو سایت های دانشگاه محل قبولی مراجعه کنند.

 

 ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار