پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است
تلاش واشنگتن برای فراری دادن فرماندهان داعش؛

ینی شفق: ابوبکر البغدادی نزد نیروهای آمریکایی‌ قرار دارد

یک روزنامه ترکیه‌ای گزارش داد که سرکرده اصلی داعش در چنگ نیروهای آمریکایی است و برای وی گذرنامه و شناسنامه جعلی صادر کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 12
کد خبر: ۶۵۰۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، منابع خبری ترکیه‌ای اعلام کردند که نیروهای آمریکایی در حال بازجویی از عناصر تروریستی داعش هستند و به آنان گذرنامه و شناسنامه‌های جعلی می‌دهند.

روزنامه «ینی شفق» ترکیه گزارش داد که «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش نیز نزد نیروهای آمریکایی قرار دارد.

این روزنامه تصویری منتشر کرد که در آن البغدادی، داخل یک نفربر زرهی آمریکا حضور دارد.
بنا بر این گزارش، سرویس جاسوسی آمریکا (CIA) بر مکان حضور البغدادی و تحرکات وی نظارت دارد و در حال حاضر نیروهای آمریکایی به البغدادی و بیش از 140 عنصر داعش، شناسنامه جعلی داده و نامهای جدیدی برای آنان انتخاب کرده است.

ینی شفق می‌گوید که اعطای این مدارک جعلی، بخشی از عملیات محرمانه‌ای است که آمریکا برای قاچاق تروریستها از منطقه و از طریق عراق در حال انجام آن است.

به گزارش این روزنامه، سرویس جاسوسی آمریکا «در حال بازجویی از دو هزار نیروی داعش در داخل اردوگاههای وابسته به حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) است تا به آنان شناسنامه جعلی جدید بدهد.

بنا بر این گزارش، فرآیند بازجویی در «مراکز ویژه‌ای انجام می‌شود که آمریکا در سوریه و عراق ایجاد کرده است و فرانسوی‌ها، اسرائیلیها و انگلیسیها به صورت منظم به مجرمان داعش سر می‌زنند».

در پایان این گزارش آمده است که «این مراکز تحت نظارت شدید نیروهای آمریکایی قرار دارد و در خلال بازجویی، به غیر نظامیان اجازه داده نمی‌شود که وارد آن شوند».

خبرها و شایعات بسیاری درباره البغدادی و فرار وی از سوریه و همچنین محل اختفای وی وجود دارد.

یک منبع امنیتی عراق اول اسفندماه به رسانه‌های این کشور گفت که سرکرده داعش در غرب این کشور حضور دارد.

  «هشام الهاشمی» کارشناس مسائل راهبردی عراقی نیز صحت این اخبار را تأیید و تأکید کرد که البغدادی وارد عراق شده است.

الهاشمی » گفت که «البغدادی وارد عراق شده و مشخصا در [استان] الانبار و در یکی از مناطق جزیره راوه یا غرب الثرثار حضور دارد».

یک منبع اطلاعاتی نیز اعلام کرد که البغدادی به همراه مهمترین فرماندهان داعش به صورت مخفیانه وارد مناطق بیابانی الانبار در غرب عراق شده است.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار