سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

هشدار ترامپ از بروز ناآرامی پس از انتخابات آمریکا

هشدار ترامپ از بروز ناآرامی پس از انتخابات آمریکا رئیس جمهور آمریکا در جمع هواداران خود در ایالت «پنسیلوانیا» از بروز ناآرامی پس از انتخابات خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 01
کد خبر: ۶۵۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور آمریکا در جمع هواداران خود در ایالت «پنسیلوانیا» از بروز ناآرامی و هرج و مرج پس از انتخابات روز سه شنبه  13 آبان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده روز شنبه به طرفداران خود  در «وست نیوتون» در ایالت پنسیلوانیا گفت که ممکن است مجبور شوند چند هفته منتظر نتیجه انتخابات باشند .

وی در این زمینه گفت: «تمام کشورهای جهان و آمریکا منتظرند تا بفهمند چه کسی برنده انتخابات شده، شما هم هفته ها صبر خواهید کرد.»

دونالد ترامپ در ادامه افزود:«سوم نوامبر (سه شنبه 13 آبان) می‌آید و می‌رود و ما متوجه نخواهیم شد (چه کسی پیروز انتخابات است). در کشور شاهد هرج و مرج  و آشوب خواهیم بود.»

در یک رقابت نزدیک بین ترامپ و «جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات 2020 ، نتایج آرا در ایالت پنسیلوانیا می‌تواند مهم باشد. جمهوری خواهان هوادار ترامپ سعی کرده بودند از تمدید مهلت شمارش آرای انتخاباتی در پنسیلوانیا جلوگیری کنند، اما تلاش آنها بی نتیجه ماند.

جوبایدن چندی قبل دونالد ترامپ را آماج حملات خود قرار داد.وی که در شهر «فلینت» ایالت میشیگان صحبت می‌کرد، افزود: «در سه روز، ما می‌توانیم به این ریاست جمهوری که باعث تفرقه ملت ما شده و در حمایت از مردم شکست خورده و در شعله‌های تنفر دمیده پایان دهیم.»

بایدن بامداد روز جمعه نیز در سخنرانی دیگری گفته بود که «دونالد ترامپ باعث شیوع چیزهایی بیش از ویروس شده است. وی به اشاعه اختلاف و تفرقه پرداخته است.»

انتخابات آمریکا روز سوم نوامبر (سه‌شنبه 13 آبان) برگزار می‌شود هر چند که رای‌گیری زودهنگام در تعدادی از ایالت‌های آمریکا از چند روز پیش نیز آغاز شده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار