کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

محدودیت‌های جدید کرونایی در ۲۵ استان از امروز+جزئیات کامل/ اسامی۴۶ شهرستان جدید مشمول محدودیت کرونایی

محدودیت‌های جدید کرونایی در ۲۵ استان از امروز+جزئیات کامل/ اسامی۴۶ شهرستان جدید مشمول محدودیت کرونایی محدودیت‌های جدید برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، علاوه بر ۴۳ شهرستان قبلی، از امروز در ۴۶ شهرستان جدید و در مجموع در ۲۵ استان اجرا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 04
کد خبر: ۶۵۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، محدودیت‌های اعمال شده در ۴۳ شهرستان که از هفته قبل در گروه‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ در هفته گذشته اجرا شده بود از امروز برای یک هفته دیگر اعمال می‌شود.

 

به گفته سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، همچنین از امروز محدودیت‌های جدید در ۴۶ شهرستان دیگر و در گروه‌های شغلی ۳ و ۴ اعمال می‌شود.

 

دکتر رئیسی افزود: گروه‌های شغلی ۳ شامل دانشگاه ها، مدارس، زبان سراها، آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای، کتابخانه ها، استخر‌های سرپوشیده، موزه‌ها و موزه باغ ها، سینما و تئاتر، آرایشگاه ها، مساجد و مصلی‌ها و ممنوع بودن برگزاری هرگونه آزمون حضوری جزو گروه ۳ شغلی است.

 

وی افزود: گروه ۴ شغلی از جمله برگزاری مراسم‌های اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش ها، فعالیت باشگاه‌های ورزشی، مدارس شبانه روزی، کافه و قهوه خانه‌ها ممنوع است که این گروه‌های شغلی ۳ و ۴ مقرر شد در مراکز استان‌های زیر به مدت ۱۰ روز از روز چهارشنبه محدودیت‌ها اعمال شود.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: استانهای البرز، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و غربی، فارس، خوزستان، کردستان، اصفهان، قم، مرکزی، خراسان جنوبی، اردبیل، کرمانشاه، بوشهر، هرمزگان، یزد، لرستان، خراسان شمالی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، همدان، زنجان، سمنان، کرمان و تهران هم که از قبل شامل این محدودیت‌ها می‌شده است.

 

وی با بیان اینکه مقررات و محدودیت‌های سختگیرانه‌ای برای ۴۶ شهرستان جدید علاوه بر ۴۳ شهرستان قبلی در رده‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ اعمال خواهد شد، افزود: گروه‌های شغلی ۲ عبارتند از: پاساژ، مراکز خرید و مال ها، تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مساجد، مصلی ها، قنادی و شیرینی فروشی ها، آبمیوه و بستنی فروشی ها، مراکز تهیه و طبخ غذا که اگر بیرون بر باشد می‌توانند باز باشند، آرایشگاه‌های مردانه، بازار فروش خوردو، مراکز شماره گذاری اتومبیل، بازار فروش فرش، موکت، فرش ماشینی، اسباب بازی فروشی ها، فروش لوازم خانگی، عمده فروشی‌ها و خرده فروشی ها، خدمات چاپ و دیجیتال، تزئینات داخلی ساختمانی، کادوفروشی ها، پارچه فروشی ها، عکاسی ها، آژانس‌های مشاوره املاک، پرده سراها، فروش مبلمان، کیف و کفش، نوشت افزار، خیاطی و خرازی‌ها و لوازم آرایشی و بهداشتی جزو گروه شغلی ۲ هستند که در ۴۶ شهرستان زیر به مدت یک هفته محدودیت اعمال خواهد شد.



محدودیت‌های جدید کرونایی در ۲۵ استان از امروز+جزئیات کامل/ اسامی۴۶ شهرستان جدید مشمول محدودیت کرونایی
شهرستان‌ها

آذربایجان شرقی: اهر، بناب، شبستر و میانه
آذربایجان غربی: اشنویه، بوکان، خوی، تکاب، سلماس و نقده
اصفهان: کاشان، شهرضا و مبارکه
اردبیل: مشکین شهر
البرز: نظرآباد
خراسان جنوبی: بیرجند، طبس و قائنات
خراسان رضوی: تربت حیدریه، سبزوار، کاشمر، گناباد و نیشابور
خراسان شمالی: اسفراین
سمنان: دامغان و گرمسار
فارس: ممسنی
کردستان: سقز، سنندج، کامیاران و مریوان
کرمان: زرند و شهر بابک
کرمانشاه: جوانرود، سرپل ذهاب و کنگاور
لرستان: دلفان
مازندران: رامسر
مرکزی: خمین
همدان: اسدآباد، بهار و کبودرآهنگ
یزد: بافت و میبد

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: با این حساب ۴۳ شهرستان از قبل و ۴۶ شهرستان جدید که در مجموع ۸۹ شهرستان می‌شوند اکنون دچار محدودیت‌ها در رده‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ هستند و ۲۵ استان جدید و مرکز استان‌ها شامل محدودیت‌های گروه ۳ و ۴ هستند.

ارسال نظر