اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

احتمال ریزش شدید قیمت‌ خودرو

نایب رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران گفت: افت نرخ ارز سبب می‌شود تا خریداران به انتظار ریزش بیشتر قیمت‌ها از خرید دست بکشند، هر چند بیش از دو هفته است که رکود مطلق در بازار حاکم است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۸۷
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر بازار خودرو که از ماه‌های گذشته آشفتگی شدیدی را تجربه می‌کند و قیمت‌ها در آن به صورت حبابی بالا رفته و هر کس به صورت سلیقه‌ای قیمتی برای خودروی خود تعیین می‌کند، مدت‌هاست با نوسان نرخ ارز بالا و پایین می‌شود و نرخ دلار، درست یا نادرست به عنوان شاخص دلالان، واسطه‌ها و فروشندگان در قیمت‌گذاری‌ها محسوب می‌شود.

 

امروز (پنجشنبه) ‌ شاهد ریزش شدید قیمت‌ها در بازار سکه، طلا و ارز بودیم. به‌طوری که سکه بهار آزادی نسبت به روز گذشته افت بیش از دو میلیون تومانی و دلار آمریکا کاهش بیش از دو هزار و ۵۰۰ تومانی را تجربه کرد.

 

نایب رییس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو تهران گفت: بازار خودرو در هفته‌های گذشته هیچ رونقی نداشته، به طوری که خریداران از خرید و فروشندگان از فروش دست کشیده‌اند، معاملات به صفر رسیده و رکود کامل در بازار حاکم است.

 

«نعمت الله کاشانی» افزود: اگر روند نزولی دلار تداوم داشته باشد، به‌طور قطع بر معاملات خودرویی نیز تاثیرگذار خواهد شد و قیمت‌های حبابی بازار به شدت افت خواهد کرد. وی در عین حال بیان کرد: با توجه به انجام نشدن معاملات خودرویی، قیمت‌ها هم مشخص نیست.

 

این مقام صنفی تاکید کرد:‌ این روزها خریداران بر این باورند قیمت‌ها که بر مدار کاهشی قرار گرفته بود، بیش از هفته‌های گذشته کاهش خواهد یافت و به همین دلیل، از حدود دو هفته پیش تاکنون معاملات قفل شده و رکود مطلق بر بازار حاکم است.

 

وی ادامه ‌داد: انتظار می‌رود ریزش‌ها در بازار خودروهای خارجی شدیدتر باشد، زیرا افزایش بی‌ضابطه و  حباب‌گونه قیمت‌ها در این خودروها به مراتب شدیدتر بود.

 

همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۵
0
0
ماشین نخرید صبر کنید هیچ اتفاقی نمیفته اگه ماشین نخرید صبر کنید خدا بخواد ارزون میشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
0
0
قیمت خونه کی میریزه
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
0
0
سایپا و ایران خودرو دیر یازود محکوم به ورشکستگی اند انشاله